بروز ترومبوفلبیت ناشی از کاتتر ورید محیطی در بیماران بستری در بیمارستان‌ های آموزشی سمنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بروز ترومبوفلبیت ناشی از کاتتر ورید محیطی در بیماران بستری در بیمارستان‌ های آموزشی سمنان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بروز ترومبوفلبیت ناشی از کاتتر ورید محیطی در بیماران بستری در بیمارستان‌ های آموزشی سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بروز ترومبوفلبیت ناشی از کاتتر ورید محیطی در بیماران بستری در بیمارستان‌ های آموزشی سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بروز ترومبوفلبیت ناشی از کاتتر ورید محیطی در بیماران بستری در بیمارستان‌ های آموزشی سمنان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پایش

تعداد صفحات :۸

از عفونت‌های شایع و مهم بیمارستانی، ترومبوفلبیت ناشی از کاتتر ورید محیطی است. عواملی که خطر ابتلا به ترومبوفلبیت را افزایش می‌دهند عبارتند از: سن بالای ۶۰ سال و وجود یک سری بیماری‌های زمینه‌ای (سوختگی پوست، بیماری عفونی و… )، گذاشتن اورژانسی کاتتر، کاتتر اندام تحتانی و اندازه کاتتر.
هدف از انجام این پژوهش تعیین میزان بروز ترومبو فلبیت کاتتر ورید محیطی در بیماران بالغ بستری در بیمارستان‌های آموزشی شهر سمنان و بررسی برخی عوامل مرتبط با آن است.
۳۰۰ بیمار بستری در بیمارستان که حداقل ۷۲ ساعت کاتتر داشتند، تحت نظر گرفته شدند و اطلاعات لازم ثبت گردید. این بیماران روزانـه از نظـر علایم ترومبوفلبیت (گرمی، قرمزی، درد یا حساسیت و تورم محل کاتتر) بررسی و هر بیماری که چهار علامت فوق را پیدا می‌نمود، از نظر ابتلا به فلبیت مثبت تلقی شده و بیمارانی که قبل از سه روز ترخیص کاتتر آنها خارج می‌شد، از مطالعه خارج می‌گردیدند. داده‌ها نیز با استفاده از رگرسیون لجستیک در سطح معنی‌داری ۵% مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. در مطالعه انجام شده ۲۶ درصد بیماران (با فاصله اطمینان (%۲۱-۳۱:۹۵% دچار ترومبوفلبیت شدند.
بین میزان بروز ترومبوفلبیت کاتتر ورید محیطی با محل قرارگرفتن کاتتر OR=3.3) با فاصله اطمینان (۱.۴-۳.۱:۹۵%، نحوه گذاشتن کاتتر OR=2.1) با فاصله اطمینان (۴-۳-۹:۹۵%، بیماری عفونی زمینه‌ای OR=6.2) با فاصله اطمینان (۴.۳-۹:۹۵%، بیماری دیابت OR=7.8) با فاصله اطمینان (۴.۶-۱۳.۲:۹۵%، جنس بیمار OR=1.5) با فاصله اطمینان (۱.۰۱-۲.۲:۹۵% و سوختگی پوست محل ورود کاتتر (OR=4 با فاصله اطمینان (۳.۳-۴.۸:۹۵% ارتباط معنی‌داری دیده شد. بروز فلبیت در زنان بیشتر از مردان بود. همچنین اورژانسی گذاشتن کاتتر نسبت به حالت غیر اورژانسی و نیز قرار دادن کاتتر در اندام تحتانی نسبت به اندام فوقانی خطر بروز فلبیت را بیشتر می‌نمود.
با توجه به شیوع قابل توجه فلبیت در بیمارستان‌های آموزشی شهر سمنان، توصیه می‌شود آموزش‌های لازم در خصوص نحوه گذاشتن و محل قرار دادن کاتتر داده شود. همچنین در بیماران دیابتی تا حد امکان از گذاشتن کاتتر خودداری شود و در بیماران عفونی از آنتی بیوتیک‌هایی استفاده شود که احتمال فلبیت در اثر مصرف آنها کمتر است.

کلید واژه: کاتتر، ترومبو فلبیت، ورید محیطی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.