روایی سنجی آزمون هشت گانه برای استعدادیابی عمومی ورزش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روایی سنجی آزمون هشت گانه برای استعدادیابی عمومی ورزش دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روایی سنجی آزمون هشت گانه برای استعدادیابی عمومی ورزش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روایی سنجی آزمون هشت گانه برای استعدادیابی عمومی ورزش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روایی سنجی آزمون هشت گانه برای استعدادیابی عمومی ورزش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : المپیک

تعداد صفحات :۲۰

هدف: در این تحقیق، مفهوم آمادگی حرکتی به عنوان یکی از عاملهای اساسی استعدادیابی ورزشی مطرح شده است و آزمون هشت گانه (OT) نیز برای اندازه گیری آن معرفی و خصوصیات روان سنجی آن مطالعه می شود.
روش: ۵۷ دانشجو (۱۹ تا ۲۴ ساله) در سه گروه مجزا، آزمونهای مهارتی استاندارد رشته ورزشی خود (تنیس روی میز، بسکتبال و یا والیبال) را انجام دادند. آنها همچنین دوبار OT را با فاصله ۱۰ الی ۴۵ دقیقه انجام دادند.
نتایج: نوبت اول OT در (±۱۷) ۱۱۵ ثانیه و نوبت دوم آن در (۱۶±) ۱۰۵ ثانیه انجام شد (P<0.0001). پایایی آزمون نیز از طریق همبستگی درون گروهی برابر ۰.۹۳ بود. همبستگی OT با آزمونهای تکنیک سنج منفرد هر رشته، از ۰.۳۸ تا ۰.۵۹ متغییر بود. در هر سه رشته، تولید نمره جامع از آزمونهای منفرد باعث ارتقای همبستگی با OT شد. روایی معیار OT در نوبت اول آزمونگیری با استفاده از نمره جامع آزمونهای مهارتی تنیس روی میز، بسکتبال، و والیبال به ترتیب برابر ۰.۵۶، ۰.۵۴ و ۰.۷۶ بود. ضریب روایی در نوبت دوم با همان معیارها به ترتیب به ۰.۶۳، ۰.۶۵، و ۰.۷۶ ارتقا یافت.
بحث و نتیجه گیری: برای سنجش آمادگی حرکتی، پایانی ۰.۹۳ ایده آل است. همچنین با توجه به بهتر شدن ضریب روایی OT با نمره های جامع مهارتی در مقایسه با نمره های منفرد و تکرار شدن این الگو برای هر سه ورزش تنیس روی میز، والیبال، و بسکتبال نتیجه گیری می شود که آزمون هشت گانه به هدف اصلی خود که اندازه گیری آمادگی حرکتی عمومی است، نائل شده است. روایی در حد ۰.۶۳ تا ۰.۷۶ بیشترین مقداری است که می توان برای چنین آزمونی متصور شد. باقیمانده پراکندگی استعداد ورزشی افراد، احتمالاً به عاملهای از قبیل آمادگی جسمانی، اندازه های آنتروپومتریک و آمادگیهای روانی- اجتماعی مربوط می شود. در مجموع می توان نتیجه گرفت که نوبت اول OT، قابلیت یافتن استعداد عام حرکتی را دارد، ضمن آنکه نوبت دوم آن به نحو مطلوب تری این مهم را به انجام می رساند.

کلید واژه: آمادگی حرکتی، استعدادیابی، روایی، آمادگی حرکتی، آزمون هشت گانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.