مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida :

مقاله بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهش در علوم کشاورزی (JOURNAL OF RESEARCH IN AGRICULTURAL SCIENCE) از صفحه ۱۸۸ تا ۲۰۳ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر برخی از ضایعات صنایع تبدیلی کشاورزی و مکمل های غذایی بر پاره ای خصوصیات رشد قارچ خوراکی صدفی Pleurotus florida
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قارچ خوراکی صدفی
مقاله سوبسترا
مقاله مکمل غذایی
مقاله عملکرد
مقاله کارایی بیولوژیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کشت قارچ های خوراکی صدفی راه حلی مناسب برای تبدیل ضایعات حاصل از صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی به یک ماده غذایی با ارزش است. در این مطالعه برخی از مواد مانند تراشه (چیپس) چوب، غوزه پنبه، تفاله فشنگی چغندرقند و لیف نخل به عنوان سوبسترا و چند نوع ماده افزودنی از جمله سبوس گندم، سبوس برنج، پودر کنجاله سویا و تفاله هویج به عنوان مکمل غذایی برای کشت قارچ خوراکی صدفی P.florida استفاده گردید. کمترین طول دوره رشد قارچ خوراکی روی سوبسترای لیف نخل غنی شده با مکمل غذایی پودر کنجاله سویا با ۳۳/۲۷ روز، بیشترین تعداد اندام باردهی روی سوبسترای غوزه پنبه غنی شده با سبوس گندم با ۴۶ عدد، بیشترین میانگین وزن اندام باردهی روی سوبسترای تفاله فشنگی چغندر قند غنی شده با مخلوط پودر کنجاله سویا با سبوس برنج به وزن ۵/۳۴ گرم بدست آمد و همچنین بیشترین عملکرد محصول و کارایی بیولوژیکی قارچ خوراکی روی سوبسترای تفاله فشنگی چغندرقند غنی شده با سبوس برنج به ترتیب با ۷/۶۸۰ گرم و ۱/۱۳۶ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.