بررسی فعالیت سیتوتوکسیک اکتینومیست های دریایی جدا شده از خلیج فارس بر روی دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا اورمیانا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فعالیت سیتوتوکسیک اکتینومیست های دریایی جدا شده از خلیج فارس بر روی دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا اورمیانا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فعالیت سیتوتوکسیک اکتینومیست های دریایی جدا شده از خلیج فارس بر روی دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا اورمیانا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فعالیت سیتوتوکسیک اکتینومیست های دریایی جدا شده از خلیج فارس بر روی دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا اورمیانا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فعالیت سیتوتوکسیک اکتینومیست های دریایی جدا شده از خلیج فارس بر روی دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا و آرتمیا اورمیانا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۰

اکتینومیست ها، باکتری های گرم مثبت و معمول در خاک می باشند. به جهت توانایی تولید متابولیت های غیرمعمول این باکتری ها، مطالعات بسیار زیادی بر روی آنها انجام شده است. از انواع متابولیت ها می توان ترکیباتی از قبیل آنتی بیوتیک ها، ترکیبات سیتوتوکسیک، ضد قارچ و ضد انگل را نام برد. این باکتری های از محیط های دریایی نیز، جداسازی شده اند. مطالعه حاضر به بررسی ترکیبات سیتوتوکسیک از اکتـینومیست های دریایی با استفاده از آزمون کشندگی آرتمیا می پردازد و در این مطالعه اثر ترکیبات سیتوتوکسیک بر روی دو گونه آرتمیا فرانسیسکانا بومی آمریکا و آرتمیا اورمیانا بومی ایران مقایسـه گردید. باکـتری های اکتینومیسـت از مرجـان های نـرم، سخت و اسفنج های خلیج فارس جداسازی شدند و فعالیت سیتوتوکسـیک این باکتری توسط آزمون کشندگی آرتمیا مورد بررسی قرار گرفت. از میان اکتینومیست های جدا شده از منابع مذکور ۱۴.۷۵ درصد از آنها فعالیت سیتوتوکسیک نشان دادند که از این تعداد ۳.۲۷ درصـد از این باکتـری ها از فعالیت قوی توکسیک برخوردار بـودند. مقایسه نتایج به دسـت آمده از آزمـون کشـندگی آرتمیا اورمیانا و آرتمیا فرانسیسـکانا ضریب همبـستگی مـیان دو آزمون (۰.۹۸=r) و ضریب اطمـینان (P<0.01) را نشان داد، بنابراین می توان به جای آرتمیا فرانسیسکانا، از آرتمیا اورمیانا بومی ایران استفاده نمود.

کلید واژه: سیتوتوکسیک، آرتمیا فرانسیسکانا، آرتمیا اورمیانا، اکتینومیست ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.