مقاله بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی :

مقاله بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۲ تا ۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان استالدئید در ماست های تولید شده بوسیله سویه های میکروبی بومی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استالدئید
مقاله سویه های میکروبی بومی
مقاله ماست

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در بین فراورده های تخمیرشده شیر، ماست شناخته شده تر از سایر محصولات بوده و مقبولیت بیشتری در جهان دارد. در کشور ما حدود ۶۰ درصد مصرف سرانه شیر را به خود اختصاص می دهد. هدف از این تحقیق استفاده از سویه های میکروبی جداسازی شده از ماست های بومی برای تولید نمونه های ماست تحت شرایط کنترل شده و بررسی میزان استالدئید در این نمونه ها بلافاصله پس از تولید و در فواصل معین نگهداری ۲۱ روزه در سرما بوده است.
مواد و روش ها: سویه های میکروبی مورد استفاده در تولید ماست دوسویه استرپتوکوکوس ترموفیلوس (S2,S1) و دوسویه لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس (L2,L1) بودند. در برخی از تیمارها بدلیل عدم مطلوبیت کیفیت، از مخلوط دوسویه جداسازی شده از هر نمونه ماست سنتی استفاده گردید. هم چنین ماست با استفاده از استارتر تجارتی بعنوان نمونه شاهد بکاربرده شد. در کلیه نمونه ها مقدار استالدئید به کمک روش تقطیر و تزریق در دستگاه GC اندازه گیری شد. هم چنین ویژگی های شیمیایی و حسی نمونه ها بررسی گردید.
یافته ها: طی مدت زمان نگهداری به ویژه در نمونه حاصل از تلقیح L2، افزایش معنی داری در اسیدیته و کاهش معنی داری در pH مشاهده گردید. هم چنین حداکثر مقدار استالدئید در روز بیست و یکم بدست آمد. نمونه های تولیدی از تلقیح S1 و S2 بعد از بیست و یک روز در سرما قدری افت کرده ولی ازنظر آماری معنی دار نبود که این امتیازی برای نمونه تولیدی با سویه های بومی محسوب می شود.
نتیجه گیری: در این تحقیق با استفاده از استارترهای بومی کشور، نمونه های ماست با ویژگی های حسی مطلوب و قابلیت نگهداری طی سه هفته (۲۱ روز) در یخچال امکان پذیر گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.