دو مورد پیوند مجدد قرنیه در مبتلایان به قوز قرنیه جهت اصلاح آمتروپی و آستیگماتیسم بالا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دو مورد پیوند مجدد قرنیه در مبتلایان به قوز قرنیه جهت اصلاح آمتروپی و آستیگماتیسم بالا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دو مورد پیوند مجدد قرنیه در مبتلایان به قوز قرنیه جهت اصلاح آمتروپی و آستیگماتیسم بالا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دو مورد پیوند مجدد قرنیه در مبتلایان به قوز قرنیه جهت اصلاح آمتروپی و آستیگماتیسم بالا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دو مورد پیوند مجدد قرنیه در مبتلایان به قوز قرنیه جهت اصلاح آمتروپی و آستیگماتیسم بالا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بینا

تعداد صفحات :۸

هدف: گزارش دو مورد پیوند مجدد قرنیه (regraft) در دو بیمار مبتلا به قوز قرنیه به منظور اصلاح آمتروپی و آستیگماتیسم بالا پس از پیوند قرنیه.
معرفی بیمار: بیمار اول مرد ۳۴ ساله مبتلا به قوز قرنیه بود که ۶ ماه پس از پیوند که بخیه ها بر داشته شدند، دچار دوربینی بالا شد. با در نظر گرفتن طول قدامی – خلفی زجاجیه (۵۷/۱۴ میلی متر)، پیوند مجدد انجام گردید که با تغییر تفاوت انداز قرینه گیرنده و دهنده، عیب انکساری اصلاح شد. بیمار دوم مرد ۲۱ ساله مبتلا به قوز قرنیه بود که او هم پس از برداشتن بخیه ها، دچار نزدیک بینی بالا و آستیگماتیسم گردید که پس از بررسی طول قدامی – خلفی زجاجیه (۳۲/۱۷ میلی متر)، پیوند مجدد قرنیه انجام شد و با تغییر تفاوت اندازه قرنیه گیرنده و دهنده، عیب انکساری وی اصلاح شد.
نتیجه گیری: در بیماران مبتلا به قوز قرنیه، توجه به طول قدامی – خلفی زجاجیه می تواند در انتخاب بهترین اختلاف اندازه دهنده – گیرنده جهت پیش گیری و یا اصلاح عیوب انکساری قابل توجه بعد از پیوند قرنیه مفید باشد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.