تعیین ارتباط بین وقوع زایمان زودرس و مصرف میوه و سبزی قبل و حین بارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارتباط بین وقوع زایمان زودرس و مصرف میوه و سبزی قبل و حین بارداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارتباط بین وقوع زایمان زودرس و مصرف میوه و سبزی قبل و حین بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارتباط بین وقوع زایمان زودرس و مصرف میوه و سبزی قبل و حین بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارتباط بین وقوع زایمان زودرس و مصرف میوه و سبزی قبل و حین بارداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۹

مقدمه: به نظر می‌رسد یکی از علل زایمان زودرس، استرس اکسیداتیو باشد. آنتی اکسیدان‌ها که به وفور در میوه و سبزی یافت می‌شوند، از عواملی هستند که مانع از بروز استرس اکسیداتیو می‌شوند. این مطالعه با هدف پاسخ به این سوال که آیا بین زایمان زودرس و میزان مصرف میوه و سبزی قبل وحین بارداری ارتباطی وجود دارد، انجام شد.
روش کار: در این مطالعه مورد- شاهدی از بین خانم‌هایی که در بیمارستان‌های شهر اراک زایمان کرده بودند، به صورت تصادفی ۴۳ خانم با زایمان زودرس در گروه مورد و در ۸۶ نفر با زایمان ترم در گروه شاهد قرار گرفتند (حجم نمونه با ۵ درصد= و ۲۰درصد= و فرمول مقایسه میانگین‌‌ها محاسبه گردید). همسان سازی گروهی از نظر وضعیت اقتصادی- اجتماعی، سن مادر، تعداد حاملگی و میزان مصرف مکمل‌های ویتامینی انجام شد. سپس با پرسش نامه‌ای (استخراج شده از پرسش نامه عادات و تاریخچه تندرستی) مشتمل بر اطلاعات فردی و میزان مصرف میوه و سبزی (سهم در هفته) اطلاعات جمع‌آوری گردید و با نرم افزار SPSS و آزمونهای کی- اس، لون، من – ویتنی، تست تی، مربع کای و رگرسیون لجستیک تجزیه و تحلیل آماری انجام شد. در تمام مراحل تحقیق، مفاد بیانیه هلسینکی رعایت گردید.
نتایج: براساس یافته‌های حاصل از پژوهش میانگین مصرف میوه و سبزی قبل از بارداری در گروه شاهد ۴۸/۲±۶۴/۲۰ و در گروه مورد ۵۲/۱±۲۳/۳۲ محاسبه گردید که بین دو گروه تفاوت معنی‌دار آماری وجود داشت (P<0.00001). این میانگین طی سه ماهه دوم در گروه شاهد ۷۵/۴±۸۴/۲۱ و در گروه مورد ۵۸/۵±۸۴/۳۴ محاسبه شد که در این مورد نیز اختلاف معنی‌دار آماری وجود داشت(P<0.00001) . دقت، حساسیت و ویژگی مدل رگرسیونی که جهت پیش‌بینی احتمال زایمان زودرس بر اساس میزان مصرف میوه و سبزی طراحی شده بود، به ترتیب برابر ۹۰ درصد، ۸۷ درصد و ۹/۹۱ درصد می‌باشد.
نتیجه‌گیری: بر اساس یافته‌های حاصل از این پژوهش، به نظر می‌رسد مصرف مناسب میوه وسبزی با کاهش بروز زایمان زودرس ارتباط دارد. پس پیشنهاد می‌گردد که گروه‌های در معرض خطر مشخص شوند و به آن‌ها در رابطه با مصرف بیشتر میوه و سبزی‌های تازه آموزش داده شود. هم‌چنین بر اساس مدل پیشنهادی، با دانستن میزان مصرف میوه و سبزی می‌توان زایمان زودرس را با دقت نسبتاً بالایی پیش‌بینی کرد و با مشاوره مناسب به میزان زیادی از آن پیشگیری کرد.

کلید واژه: زایمان زودرس، سهم میوه و سبزی، استرس اکسیداتیو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.