مقاله تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی :

مقاله تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۳۰ تا ۳۸ منتشر شده است.
نام: تولید میزان اسید گلوکورونیک بالا در نوشابه تخمیری کومبوچا تحت شرایط محیطی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسید گلوکورونیک
مقاله نوشابه کومبوچا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: نوشابه کومبوچا فرآورده ای تخمیری است که از تخمیر چای شیرین توسط قارچ کومبوچا تولید می شود. یکی از ترکیبات مهم این نوشابه مغذی، که در سم زدایی از بدن و پیشگیری از سرطان موثر است، اسید گلوکورونیک می باشد. با توجه به اهمیت این ترکیب در نوشابه تخمیری مذکور هدف از این تحقیق بررسی تاثیر شرایط محیطی مانندpH ، دما، زمان و بستره قندی در میزان تولید اسیدگلوکورونیک نوشابه کومبوچا پایه گذاری گردید.
مواد و روش ها: پس از بررسی خالص بودن قارچ کومبوچا، نوشابه کومبوچا در شرایط محیطی مختلف یعنی pH در سه سطح ۴، ۵ و ۶، دما در سه سطح ۲۵، ۳۰ و ۳۵C۰، زمان در سه سطح ۳، ۵ و۷ روز و بستره های قندی گلوکز مایع، ملاس چغندرقند و ساکاروز تهیه گردید. پس از اتمام مراحل تخمیر میزان اسید گلوکورونیک با روش اسپکتروفتومتری در طول موج ۵۸۰ نانومتر و در حضور معرف نفتورزورسینول اندازه گیری شد.
یافته ها: با استفاده از آزمون دانکن میانگین غلظت های اسیدگلوکورونیک مقایسه شد و نتیجه گرفته شد که بین غلظت اسیدگلوکورونیک حاصل از ساکاروز با گلوکزمایع در سطح اطمینان ۹۵ درصد تفاوت معنی دار وجود دارد. با استفاده از برنامه آماری MATLAB شرایط بهینه برای رشد قارچ کومبوچا و تولید میزان بیشتر اسید گلوکورونیک در دمای ۳۱C۰ با قند ساکاروز در ۶pH= به مدت ۷ روز تخمیر به میزان ۵۴۴ میلی گرم در لیتر گزارش شد که بیش از مقدار گزارش شده توسط Blanc (20 میلی گرم در لیتر) در سال ۱۹۹۶ بود.
نتیجه گیری: در تخمیر نوشابه کومبوجا نوع بستره قندی،pH ، زمان و دما همگی موثر هستند. نتایج نشان دادند که می توان از نوشابه کومبوچایی که تحت شرایط کنترل شده تخمیر می شود، بعنوان یک نوشیدنی سالم و مغذی استفاده نمود چراکه بالا بودن میزان اسید گلوکورونیک در نوشابه کومبوجا می تواند خاصیت درمانی به ویژه سم زدایی و ضد سرطان بودن آن را توجیه نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.