طراحی یک روش الیزای توام جهت سنجش فاکتورهای روماتوییدی IgM و IgA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طراحی یک روش الیزای توام جهت سنجش فاکتورهای روماتوییدی IgM و IgA دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طراحی یک روش الیزای توام جهت سنجش فاکتورهای روماتوییدی IgM و IgA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طراحی یک روش الیزای توام جهت سنجش فاکتورهای روماتوییدی IgM و IgA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طراحی یک روش الیزای توام جهت سنجش فاکتورهای روماتوییدی IgM و IgA :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: به دنبال ورود آنتی ژن به بدن، بر علیه آن آنتی بادی از کلاس‌های مختلف ساخته می شود. شناسایی و سنجش کلاس‌های مختلف آنتی بادی بر علیه یک آنتی ژن از ارزش خاصی برخوردار است. هدف از این تحقیق طراحی یک روش الیزا بر مبنای مهار فعالیت آنزیم کونژوگه شده با استفاده از مهار کننده های غیر رقابتی است. بر این اساس از فاکتور روماتویید به عنوان یک مدل به منظور سنجش سایر کلاس‌های آنتی بادی بر ضد آنتی ژن استفاده شد.
روش کار: در این مطالعه مقطعی تحلیلی از سرم ده بیمار مبتلا به آرتریت روماتویید که با تست لاتکس مثبت بودند به منظور سنجش فاکتور روماتویید از کلاس IgM و IgA با روش الیزای توام و الیزای متداول استفاده گردید. در روش الیزای توام پس از اضافه نمودن کونژوگه اختصاصی ضد یک کلاس و سوبسترای مربوطه وثبت نتایج، به جای توقف واکنش با اسید، از سیانید سدیم به عنوان مهار کننده غیر رقابتی استفاده شد و سپس بر روی همین مجموعه، گونژوگه ضد کلاس دیگری اضافه گردید و مجددا با سنجش جذب نوری، نتایج حاصله با الیزای متداول مورد مقایسه قرار گرفت.
نتایج: نتایج به دست آمده نشان داد که هر چند میانگین جذب نوری و غلظت فاکتورهای روماتوییدی از کلاس IgM و IgA در روش الیزای توام در مقایسه با روش الیزای متداول کمتر است، ولی این اختلاف معنی‌دار نمی‌باشد و تفاوتی بین دو روش جهت سنجش این دو کلاس آنتی بادی وجود ندارد. هم‌چنین همبستگی معنی داری بین دو روش در سنجش این دو ایزوتیپ وجود دارد p=0.001) ، (r=0.9.
نتیجه گیری: به نظر می‌رسد که علت کاهش جذب نوری در روش جدید ناشی از پدیده ممانعت فضایی است که توسط کونژوگه اول ایجاد می‌شود. با توجه به عدم اختلاف معنی‌دار بین دو روش و از طرفی با توجه به‌ این مسئله که در روش مطرح شده نیاز به پوشاندن مجدد پلیت با آنتی ژن و اضافه نمودن سرم نمی‌باشد، بنابراین در روش توام،هم در وقت و هم درمصرف آنتی ژن و پلیت صرفه‌جویی‌خواهد شد‌و این‌ روش به عنوان جایگزینی‌برای روش الیزای متداول پیشنهاد ‌می‌شود.

کلید واژه: الیزای توام، کلاس آنتی بادی، فاکتور روماتویید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.