بررسی فراوانی نارسایی حاد کلیه در بیماران بستری شده در بخش اورژانس‌ جراحی بیمارستان ولی عصر (عج) اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی نارسایی حاد کلیه در بیماران بستری شده در بخش اورژانس‌ جراحی بیمارستان ولی عصر (عج) اراک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی نارسایی حاد کلیه در بیماران بستری شده در بخش اورژانس‌ جراحی بیمارستان ولی عصر (عج) اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی نارسایی حاد کلیه در بیماران بستری شده در بخش اورژانس‌ جراحی بیمارستان ولی عصر (عج) اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی نارسایی حاد کلیه در بیماران بستری شده در بخش اورژانس‌ جراحی بیمارستان ولی عصر (عج) اراک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۸

مقدمه: نارسایی حاد کلیه (ARF) یکی از عوارض نسبتا شایع بخش‌های جراحی است و بر اساس افزایش اوره و کراتینین سرم و کاهش فیلتراسیون گلومرولی (GFR) تعریف می‌شود. در این مطالعه شیوع نارسایی حاد کلیه در بیماران بستری در بخش اورژانس جراحی مورد بررسی قرار گرفته است.
روش کار: این بررسی یک مطالعه مقطعی تحلیلی است که طی آن کلیه بیمارانی که با تشخیص اولیه جراحی اورژانس ( تروماتیک یا غیرتروماتیک) در بخش اورژانس جراحی بستری شدند به عنوان نمونه وارد طرح شدند. پس از گرفتن شرح حال و معاینه بالینی، بیمارانی که سابقه بیماری کلیوی داشتند از طرح کنار گذاشته شدند و از بیمارانی که وارد طرح می شدند تست کامل ادرار، ازت اوره خون و کراتینین انجام و نتایج در فرم مخصوص ثبت می شد. پس از گردآوری اطلاعات، داده‌ها توسط نرم افزار SPSS مورد آنالیز قرار گرفت.
نتایج: در این مطالعه طی مدت ۱۰ ماه ۲۱۰۰ بیمار (۱۲۸۰ مرد و مابقی زن) بررسی شدند که در مجموع ۶۶/۵ درصد آنان دچار درجاتی از ARF بودند. از مجموع بیماران بررسی شده ۱۱۳۶ نفربه علت حوادث و تروما (۷۲ درصد مولتیپل تروما و ۲۸ درصد با یک ضایعه تروماتیک) و ۹۶۴ نفر با اورژانس‌های غیرتروماتیک مراجعه نموده و تحت عمل جراحی قرار گرفتند که در گروه اول ۸۴/۶ درصد و در گروه دوم ۲۵/۴ درصد ARF دیده شد. هم‌چنین شیوع ARF درمردان و زنان به ترتیب ۶/۵ درصد و ۷/۵ درصد بوده است.
نتیجه گیری: شیوع کلی نارسایی حاد کلیه در این مطالعه تفاوت چندانی با شیوع آن در کشورهای توسعه یافته نداشت. هم‌چنین نارسایی حاد کلیه در بیماران تروماتیک، افراد مسن و نیز بیماران مبتلا به چند ضایعه بیشتر بود و با سایر گروه ها اختلاف معنی‌دار داشت که به نظر می رسد عوامل فوق الذکر به عنوان ریسک فاکتور ARF باید در بخش‌های اورژانس جراحی مورد ملاحظه قرار گیرد.

کلید واژه: نارسایی حاد کلیه، اورژانس جراحی، تروما، فیلتراسیون گلومرولی، اوره، کراتینین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.