مقاله فراوانی و اهمیت بررسی موتاسیونV617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراوانی و اهمیت بررسی موتاسیونV617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراوانی و اهمیت بررسی موتاسیونV617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوانی و اهمیت بررسی موتاسیونV617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراوانی و اهمیت بررسی موتاسیونV617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه :

مقاله فراوانی و اهمیت بررسی موتاسیونV617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از صفحه ۲۹ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: فراوانی و اهمیت بررسی موتاسیونV617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو
مقاله موتاسیون JAK2V617f
مقاله واکنش زنجیره پلیمراز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: بررسی موتاسیون JAK2V617F در تشخیص و طبقه بندی نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو کاربرد گسترده ای یافته است. در این مطالعه، فراوانی موتاسیون V617F JAK2 در بیماران ایرانی مبتلا به پلی سیتمی ورا، ترومبوسیتمی اساسی و میلوفیبروز اولیه بررسی شد.
روش بررسی: در این مطالعه بنیادی، نمونه خون محیطی ۱۷۴ بیمار مبتلا به پلی سیتمی ورا (۵۷ بیمار)، ترمومبوسیتمی اساسی (۸۴ بیمار) و میلوفیبروز اولیه (۳۳ بیمار) از نظر موتاسیون JAK2V617F بررسی شد. DNA نمونه ها با روش پروتئیناز k از بافی کوت بدست آمده از خون محیطی استخراج گردید. پس از انجام کنترل کیفی، برای ارزیابی وضعیت موتاسیون JAK2 از واکنش زنجیره پلیمراز با پرایمرهای اختصاصی الل استفاده شد. محصولات PCR، پس از الکتروفورز روی ژل پلی اکریل امید و انجام رنگ آمیزی نقره ارزیابی شدند.
یافته ها: موتاسیون JAK2V617F در ۶۳۸ درصد (۱۱۱ نفر) نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو مشاهده گردید. ۸۲ درصد (۴۷ نفر) مبتلایان به پلی سایتمی ورا، ۵۷ درصد (۴۸ نفر) موارد ترومبوسیتمی اساسی و ۴۸ درصد (۱۶ نفر) مبتلایان به میلوفیبروز اولیه این موتاسیون را داشتند.
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که بررسی موتاسیون JAK2V617f با استفاده از روش اختصاصی الل در بیماران ایرانی مبتلا به نئوپلاسمهای میلوپرولیفراتیو سرعت و دقت تشخیص نئوپلاسم های میلوپرولیفراتیو و متعاقب آن عاقبت بیماران مبتلا را ارتقا می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.