مقاله ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف :

مقاله ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در علوم غذایی و تغذیه از صفحه ۵۱ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی و مقایسه کیفیت گلوتن آردهای تجاری ایران با استفاده از روش های آلوئوگراف و فارینوگراف
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرد گندم
مقاله آلوئوگراف
مقاله فارینوگراف
مقاله کیفیت گلوتن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: اگرچه آرد گندم مخلوط پیچیده ای از ترکیبات مختلف می باشد ولی اهمیت تکنولوژیک آن در اصل به کیفیت گلوتن نسبت داده می شود. با توجه به اهمیت گلوتن گندم در سراسر جهان، ارزیابی آن توسط روش های مختلف صورت می گیرد که انتخاب روش ارزیابی تحت تأثیر فاکتورهای مختلف می باشد. آلوئوگراف، روش جدیدتری نسبت به روش های ارزیابی معمول دیگر در ایران جهت تعیین کیفیت آردهای گندم محسوب می گردد. هدف از این تحقیق، مقایسه کیفیت گلوتن ۴ نوع آرد گندم با درجه استخراج های متفاوت شامل آرد کامل (۹۳%)، سبوس گرفته (۹۰%)، ستاره (۸۲%)، نول (۶۴%) با استفاده از روش آلوئوگراف و فارینوگراف و تعیین ضرایب همبستگی بین پارامترهای این روش ها بود.
مواد و روش ها: ۴ نوع آرد گندم تجاری ایران از کارخانجات تولیدکننده آرد تهیه گردید و ابتدا آزمون های شیمیایی شامل اندازه گیری رطوبت، خاکستر، پروتئین و سپس آزمون های رئولوژیکی شامل آلوئوگراف و فارینوگراف با سه تکرار بر روی تمام نمونه های آرد انجام گرفت.
یافته ها: نتایج مقایسه میانگین فاکتورهای آلوئوگراف آردها نشان داد که میانگین مقادیر طولی در نقطه پارگی، اندیس کشش پذیری و اندیس بادکردگی بین تمام نمونه های آرد تفاوت معنی دار وجود دارد و در ارتباط با فاکتورهای فارینوگراف بین تمام تیمارها در جذب آب و زمان گسترش، تفاوت معنی دار مشاهده می شود. بین پارامترهای فشار، طول، اندیس بادکردگی و نسبت فشار به طول پارامترهای روش آلوئوگراف و پارامترهای پایداری، درجه سست شدن بعد از ۱۰ دقیقه و عدد کیفیت فارینوگراف، در سطح اطمینان ۹۹% ضریب همبستگی ۱ وجود دارد. همچنین مقایسه دو روش آلوئوگراف و فارینوگراف نشان داد که بین پارامتر جذب آب فارینوگراف با پارامترهای فشار، طول، اندیس بادکردگی و نسبت فشار به طول آلوئوگراف و نیز پارامتر پایداری فارینوگراف با پارامتر انرژی آلوئوگراف در سطح اطمینان ۹۹% ضریب همبستگی ۱ وجود دارد.
نتیجه گیری: با توجه به اینکه روش آلوئوگراف روش جدیدتری نسبت به فارینوگراف می باشد ولی نتایج نشان می دهد که بین اکثر پارامترهای آن ضریب همبستگی ۱ وجود دارد و بنابراین می تواند روش مناسبی برای ارزیابی نمونه های آرد باشد. اگرچه بین تمام پارامترهای روش های فارینوگراف و آلوئوگراف ضریب همبستگی وجود ندارد ولی بین تعدادی از پارامترها ضریب همبستگی مناسبی وجود دارد که می توان از آنها برای مقایسه دو روش انجام شده استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.