مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیک تولوالدواکسیم بر روی اسپرماتوژنز موش های نژاد Balb/C نابالغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیک تولوالدواکسیم بر روی اسپرماتوژنز موش های نژاد Balb/C نابالغ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیک تولوالدواکسیم بر روی اسپرماتوژنز موش های نژاد Balb/C نابالغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیک تولوالدواکسیم بر روی اسپرماتوژنز موش های نژاد Balb/C نابالغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیک تولوالدواکسیم بر روی اسپرماتوژنز موش های نژاد Balb/C نابالغ :

مقاله بررسی اثرات سیتوتوکسیک تولوالدواکسیم بر روی اسپرماتوژنز موش های نژاد Balb/C نابالغ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از صفحه ۶ تا ۱۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات سیتوتوکسیک تولوالدواکسیم بر روی اسپرماتوژنز موش های نژاد Balb/C نابالغ
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تولوالدواکسیم
مقاله باروری
مقاله موش های نابالغ Balb/C
مقاله اسپرم
مقاله تستوسترون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: تاثیر بعضی از اعضا خانواده اکسیم ها بر کاهش تولید اسپرم و تخمک گزارش گردیده است. به دلیل مشابهت ساختاری تولوالدواکسیم با سایر اکسیم ها، تاثیر این ماده بر سیستم تولید مثل موش کوچک نژاد Balb/C نابالغ بررسی شد تا در صورت کاهش تولی اسپرم، مقدمه ای برای تحقیقات آینده در مورد تولید داروی ضدباروری مردانه باشد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی، تعداد ۳۰ سر موش Balb/C نابالغ نر پس از تعیین وزن به سه گروه شاهد، شم و تجربی تقسیم شدند. میران LD50 در حد ۳۵۰ میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن تعیین شد. دوز زیر کشنده از ترکیب به میزان ۱۷۵ میلی گرم بر کیلوگرم به صورت دورن صفاقی به موش های نابالغ (۳۰ روزه) گروه تجربی به مدت ۵ هفته و هفته ای سه بار تزریق شد.
یافته ها: کاهش معنی داری در پارامترهای مختلف، بین گروه های تجربی در مقایسه با گروه شاهد وجود داشت (p<0.05). این نتایج شامل کاهش در وزن بدن، کاهش تعداد اسپرماتوگونی های نوع A و B، کاهش در تعداد اسپرماتوسیت ها و کاهش در تعداد اسپرم ها بود. در بعضی از نمونه ها، تعدادی از سلول های اسپرماتوینیک بصورت کیست درآمده و تعدادی از سلولهای نارس نیز درون لوله ها رها شده بود.
نتیجه گیری: از این مطالعه نتیجه گیری می شود که تولوالدوکسیم بدون تاثیر بر میزان هورمون تستوسترون، شاخص های مختلف باروری را در موش های نژاد سوری کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.