بررسی تاثیر ریفامپین خوراکی بر وضعیت ناقلی بینی استافیلوکوک طلایی بیماران تحت همودیالیز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر ریفامپین خوراکی بر وضعیت ناقلی بینی استافیلوکوک طلایی بیماران تحت همودیالیز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر ریفامپین خوراکی بر وضعیت ناقلی بینی استافیلوکوک طلایی بیماران تحت همودیالیز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر ریفامپین خوراکی بر وضعیت ناقلی بینی استافیلوکوک طلایی بیماران تحت همودیالیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر ریفامپین خوراکی بر وضعیت ناقلی بینی استافیلوکوک طلایی بیماران تحت همودیالیز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف:بیماران همودیالیزی به علت ضعف سیستم ایمنی در معرض خطر عفونت های ارگان های مختلف بدن قرار دارند. عوامل میکروبی گوناگون در ایجاد این عفونت ها نقش دارند که یکی از مهمترین آن ها استافیلوکوک آرئوس است و منشاء آن غالباً از پوست، مخاط بینی و حلق بیماران می باشد. شیوع کلونیزاسیون بینی استافیلوکوک آرئوس در بیماران همودیالیزی از ۴۲% تا ۶۰% در مطالعات مختلف متفاوت است که بیشتر از جمعیت عادی می باشد (۴۰%-۲۰%). این ارگانیسم یکی از مهمترین علل ایجاد عفونت های ناشی از شانت، عفونت محل ورود کاتتر، باکتریمی، سپتی سمی و عفونت های مفصلی و استخوانی در این بیماران می باشد و درصد عمده ای از موارد مرگ ناشی از عفونت ها را تشکیل می دهد. هدف این مطالعه تعیین اثر ریفامپین بر وضعیت ناقلی در بینی برای استافیلوکوک آرئوس در بیماران همودیالیزی است.
مواد و روش ها: این مطالعه به روش کارآزمایی بالینی قبل و بعد انجام شد و طی آن از حفرات قدامی بینی جهت جداسازی استافیلوکوک طلایی، کشت تهیه شد. بیماران دارای کشت مثبت تحت درمان با ریفامپین ۳۰۰ میلی گرم دو بار در روز به مدت ۵ روز قرار گرفتند. یک ماه بعد از خاتمه درمان و به فواصل یک ماهه به مدت ۵ ماه نمونه تهیه شده از حفرات بینی بیماران با همان روش اولیه مورد بررسی قرار گرفت. داده ها با استفاده از نرم افزار Epi-Info Ver 6 و آزمون مربع کای و قبول مرز معنی داری روی P<0.05 تجزیه و تحلیل شد.
یافته ها: از ۷۴ نفر بیمار همودیالیزی ۳۵ نفر کشت مثبت بودند (۴۷.۳%). در ماه اول ۲۱ مورد (۶۰%) کشت منفی به دست آمد. میزان منفی ماندن کشت های بینی در ماه های بعدی به ترتیب ۹۰%, ۸۶%, ۷۶%, و ۶۷% بود (NS). ارتباط آماری معنی داری بین مدت زمان شروع دیالیز و شیوع کلونیزاسیون بینی استافیلوکوک آرئوس دیده نشد.

کلید واژه: استافیلوکوکوس اورئوس، ناقلین، همودیالیز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.