مقایسه حساسیت و ویژگی IgG-Enzyme Immunoassay و Hemagglutination Inhibition با روش Neutralization Test برای تشخیص آنتی بادی سرخک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه حساسیت و ویژگی IgG-Enzyme Immunoassay و Hemagglutination Inhibition با روش Neutralization Test برای تشخیص آنتی بادی سرخک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه حساسیت و ویژگی IgG-Enzyme Immunoassay و Hemagglutination Inhibition با روش Neutralization Test برای تشخیص آنتی بادی سرخک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه حساسیت و ویژگی IgG-Enzyme Immunoassay و Hemagglutination Inhibition با روش Neutralization Test برای تشخیص آنتی بادی سرخک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه حساسیت و ویژگی IgG-Enzyme Immunoassay و Hemagglutination Inhibition با روش Neutralization Test برای تشخیص آنتی بادی سرخک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: سرخک یکی از بیماریهای مهم قابل پیشگیری با واکسن می باشد. ریشه کنی سرخک از اهداف سازمان بهداشت جهانی است و تاکنون بسیاری از کشورها از جمله ایران در جهت حذف سرخک برنامه واکسیناسیون عمومی را اجرا کرده اند. اطلاع از وضعیت ایمنی افراد جامعه نسبت به سرخک از مهمترین پیش نیازهای برنامه ریزی های ایمن سازی جامعه است. روش های ممانعت از هماگلوتیناسیون HI و الیزا IgG EIA بطور معمول برای سنجش ایمنی سرخک بکار می روند؛ ولی این سؤال مطرح است که آیا این روش ها از حساسیت و ویژگی مطلوبی برای اینکار برخوردار هستند.
مواد و روش ها: در این مطالعه با استفاده از ۱۰۵ نمونه سرمی, حساسیت و ویژگی روش های فوق با روش استاندارد طلایی NT مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: میزان حساسیت و ویژگی روش IgG-EIA در مقایسه با NT به ترتیب ۹۲.۵۴ و ۹۴.۷۴ درصد می باشد در حالیکه حساسیت و ویژگی روش HI در مقایسه با NT به ترتیب ۸۹.۵۵ و ۹۷.۳۷ درصد می باشد. این پژوهش نشان می دهد که حدود اطمینان دقیق میزان حساسیت و ویژگی هر دو روش IgG-EIA و HI به هم همپوشان هستند و تفاوت بین آنها از نظر آماری معنی دار نیست.
نتیجه گیری: به لحاظ آسان بودن, سرعت و قابلیت دسترسی بیشتر روش IgG-EIA در تشخیص آنتی بادی سرخک، استفاده از این روش منطقی تر به نظر می رسد.

کلید واژه: سرخک, سنجش آنتی بادی, تست نوترالیزاسیون, ممانعت هماگلوتیناسیون و الیزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.