تغییرات ده ساله مورتالیتی و عوامل خطر بیماریهای قلبی در بیماران مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد در بیرجند (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات ده ساله مورتالیتی و عوامل خطر بیماریهای قلبی در بیماران مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد در بیرجند (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۲) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات ده ساله مورتالیتی و عوامل خطر بیماریهای قلبی در بیماران مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد در بیرجند (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات ده ساله مورتالیتی و عوامل خطر بیماریهای قلبی در بیماران مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد در بیرجند (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات ده ساله مورتالیتی و عوامل خطر بیماریهای قلبی در بیماران مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد در بیرجند (۱۳۷۳ تا ۱۳۸۲) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: انفارکتوس حاد میوکارد از علل مهم مورتالیتی و موربیدیتی در جوامع پیشرفته و در حال توسعه می باشد؛ آگاهی از تغییرات در روند این بیماری و عوامل خطر آن می تواند راهکارهای مناسبی را جهت مداخلات همه جانبه پیش روی قرار دهد؛ به همین دلیل مطالعه حاضر با هدف بررسی روند تغییرات انفارکتوس میوکارد در طی ۱۰ سال اخیر در شهر بیرجند انجام شد. روش بررسی: در این مطالعه توصیفی- تحلیلی تمام پرونده های بیمارستانی افرادی که با تشخیص انفارکتوس حاد میوکارد در طی سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۲ در بیمارستانهای ولی عصر (عج) و امام رضا (ع) بیرجند بستری شده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. جهت انجام تحقیق، پرسشنامه ای حاوی اطلاعات مورد نیاز تنظیم و توسط دو پرستار آموزش دیده و زیر نظر متخصص قلب و عروق تکمیل گردید؛ اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و آزمونهای آماری t و Chi-Square در سطح =۰.۰۵ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ها: از ۹۱۸ بیمار بستری شده با تشخیص انفارکتوس میوکارد، ۸۴ نفر (۹۱%) فوت کرده بودند. روند تغییرات مورتالیتی در طی این ۱۰ سال، نشانگر کاهش تدریجی میزان مرگ و میر داخل بیمارستانی بود (از ۱۴.۷% در سال ۱۳۷۳ به ۶% در سال ۱۳۸۲). در این مطالعه از کل بیماران، ۳۱۹ نفر (۳۴.۷%) فاقد عامل خطر بودند و ۵۹۹ نفر (۶۵.۳%) حداقل یک عامل خطر داشتند. نتایج بررسی روند تغییرات در شیوع عوامل خطر در بیماران، نشانگر افزایش در شیوع همه عوامل بود؛ افزایش شیوع دو عامل هیپرلپیدمی (۱۸.۲% در سال ۱۳۷۳، ۳۰.۱% در سال ۱۳۸۲، P<0.001) و سیگار (۱۸.۲% در سال ۱۳۷۳، ۲۳.۵% در سال ۱۳۸۲، P=0.03) در طی این ده سال از نظر آماری معنی دار بود. نتیجه گیری: با توجه به روند رو به افزایش شیوع عوامل خطر بیماریهای قلبی در بیماران با انفارکتوس حاد میوکارد در طی ده سال، طراحی و اجرای برنامه های مداخله ای از سوی مسوولین بهداشتی و درمانی ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: مورتالیتی، عامل خطر، انفارکتوس میوکارد، بیرجند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.