بررسی تاثیر روزه داری در ماه مبارک رمضان بر برخی از عوامل بیوشیمی خون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر روزه داری در ماه مبارک رمضان بر برخی از عوامل بیوشیمی خون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر روزه داری در ماه مبارک رمضان بر برخی از عوامل بیوشیمی خون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر روزه داری در ماه مبارک رمضان بر برخی از عوامل بیوشیمی خون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر روزه داری در ماه مبارک رمضان بر برخی از عوامل بیوشیمی خون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۸

روزه داری در طول ماه مبارک رمضان می تواند برای اشخاص سالم و در حال رشد سودمند باشد. روزه داری دارای اثرات سودمند جسمی، روانی و اجتماعی می باشد. روزه داری دارای اثرات سودمند جسمی، روانی و اجتماعی می باشد. در طی دوره روزه داری، مکانیسم های تنظیمی بدن فعال شده و بدن بطور موثر از چربی ها استفاده می کند تا به مقدار متعادلی رسیده و سلامت و فعالیت شخص حفظ گردد. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر یک ماه روزه داری بر برخی از عوامل بیوشیمی خون دانشجویان پسر در دانشکده پرستاری نیشابور انجام شده است. در این پژوهش، ۲۹ دانشجوی پسر که فقط از غذای سلف سرویس دانشکده پرستاری نیشابور جهت افطاری و سحری استفاده می کردند در پژوهش شرکت داده شدند. مدت مطالعه روزه داری در هر روز حدود ۱۱ ساعت بود. هر کدام از واحدهای پژوهش از نظر وزن، عوامل بیوشیمی خون شامل قند، ازت اوره خون، اسید اوریک، پروتئین توتال، آلبومین کلسترول، HDL کلسترول، LDL کلسترول و تری گلیسرید در ابتدا و انتهای ماه مبارک رمضان مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج حاصله با استفاده از نرم افزار SPSS-9 و مقایسه میانگین متغیرها به کمک آزمون تی زوج شده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. میانگین سنی واحدهای پژوهش ۲۲ سال بود. میانگین وزن واحدهای پژوهش در ابتدای ماه رمضان ۶۴,۰۰ kg و در پایان۶۳.۱۹ kg بود. میانگین اسید اوریک، کلسترول، LDL کلسترول، پروتئین توتال و آلبومین سرم در پایان مطالعه نسبت به ابتدای آن کاهش یافت که از نظر آماری نیز معنی دار بود. میزان قند خون افزایش معنی داری را در پایان مطالعه نشان داد. اما در مقادیر تری گلیسرید و HDL کلسترول تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود. این مطالعه نشان داد که روزه داری در ماه مبارک رمضان برای افراد سالم بزرگسال کاملا بی ضرر است و می تواند در پیشگیری از افزایش کلسترول و سایر چربی های خون، کاهش سطح اسید اوریک و نگه داری بهتر پروتئین در بدن مفید باشد.

کلید واژه: روزه داری، قند خون، ازت اوره خون، اسید اوریک، پروتئین توتال، آلبومین، کلسترول، LDL ، HDL، تری گلیسرید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.