تخمین و تحلیل تابع تولید نان (نتایج تحقیقات میدانی در شهرهای ارومیه و تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تخمین و تحلیل تابع تولید نان (نتایج تحقیقات میدانی در شهرهای ارومیه و تهران) دارای ۴۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تخمین و تحلیل تابع تولید نان (نتایج تحقیقات میدانی در شهرهای ارومیه و تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تخمین و تحلیل تابع تولید نان (نتایج تحقیقات میدانی در شهرهای ارومیه و تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تخمین و تحلیل تابع تولید نان (نتایج تحقیقات میدانی در شهرهای ارومیه و تهران) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای اقتصادی

تعداد صفحات :۴۱

هدف از نگارش مقاله حاضر، تخمین تابع تولید به منظور محاسبه بازدهی نسبت به مقیاس و کارآئی فنی تولید نان برای سال ۱۳۷۹، با استفاده از آمار مقطعی مبتنی بر اطلاعات مأخوذ از پرسشنامه های ویژه نانوائی های چهار نوع نان سنتی، لواش دوار، لواش تنوری، سنگک و بربری در محدوده شهر ارومیه (مرکز استان آذربایجان غربی) و تعداد محدودی از واحدهای نانوائی از انواع نامبرده در شهر تهران بوده است. توابع تولید گوناگون برای انواع مختلف نان تخمین و مناسبترین آنها برای تبیین فنی عوامل تولید نان معلوم گردید و در نتیجه توابع تولید (Leontief) و(Translog) استفاده شد. نتایج تخمین بیانگر وجود بازدهی ثابت نسبت به مقیاس برای تمامی انواع نانهای مورد بررسی می باشد. کشش تولیدی عامل تولید آرد، ۹۸-۹۹% مورد تخمین است که در مقایسه با کشش تولید ۱% عامل تولید نیروی کار انسانی، بیانگر وابستگی کامل تولید نان به وجود عامل تولید آرد است. تولید نهایی منفی نیروی کار در توابع تولید نان لواش تنوری و نان بربری نشانگر عدم استفاده بهینه از عامل کار در تولید این نوع از نانهای مورد بررسی می باشد. کارآئی فنی مورد محاسبه برای نانهای لواش سنتی تنوری و دوار و همچنین سنگک ۹۹% و برای نان بربری به میزان ۹۸% بیانگر این واقعیت است که واحدهای نانوائی مورد مطالعه ازعوامل تولید نان باحداکثر کارآئی فنی استفاده می کنند.

کلید واژه: تابع تولید نان، بازدهی نسبت به مقیاس، کارآئی فنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.