مقایسه اثر کلروکین و دارونما بر میزان قند خون بیماران دیابتی تیپ دو کنترل نشده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر کلروکین و دارونما بر میزان قند خون بیماران دیابتی تیپ دو کنترل نشده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر کلروکین و دارونما بر میزان قند خون بیماران دیابتی تیپ دو کنترل نشده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر کلروکین و دارونما بر میزان قند خون بیماران دیابتی تیپ دو کنترل نشده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر کلروکین و دارونما بر میزان قند خون بیماران دیابتی تیپ دو کنترل نشده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: در بیماری دیابت بالا بودن قند خون به علل مختلف و توسط مکانیسم های گوناگون موجب ایجاد عوارض مزمن و اختلال عملکرد اندام های بدن می شود و جهت جلوگیری از ایجاد عوارض باید با درمان داروئی به صورت قرص های خوراکی یا توسط انسولین حالت نرموگلیسمی ایجاد شود. در بیماران دیابتی تیپ II که اغلب تحت درمان با داروهای خوراکی کاهنده قند خون می باشند، شکست درمان به دو صورت اولیه و ثانویه از مشکلات درمانی است که جهت رفع این عارضه باید بیمار را تحت درمان با انسولین قرار داد. قبل از تغییر رژیم درمانی خوراکی به انسولین، افزودن داروهای کمکی می تواند تا حدودی به کنترل قند خون کمک نماید که از جمله این داروها، کلروکین نام برده می شود. در این مطالعه بر آن شدیم تا اثر کلروکین را در این بیماران بررسی نمائیم.
مواد و روش کار: در این کارآزمایی بالینی طی مدت یک سال ۵۵ بیمار دیابتی به دو گروه درمان (۲۶ نفر) و عدم مداخله (۲۹ نفر) تحت درمان با کلروکین و دارونما به مدت ۳ ماه و ۲ بار در روز قرار گرفتند. در ابتدای مطالعه و پایان ماههای اول و دوم و سوم میزان قند خون ناشتا (FBS) و قند خون پس از غذای (۲hppBS) آنها اندازه گیری شد و تغییرات آنها در هر گروه و نیز بین دو گروه توسط روشهای آماری من ویتنی و ویلکاکسون مورد مقایسه قرار گرفتند.
یافته ها: هر دو گروه از نظر داده های پایه و میزان FBS و ۲hppBS اولیه با هم مشابه بوده و اختلاف آماری نداشتند. در پایان ماه سوم مطالعه قند خون ناشتا و پس از غذای این دو گروه کاهش مشخصی نسبت به ابتدای مطالعه نشان داد (۰.۰۰۰۱=P) لیکن این کاهش در بین دو گروه با هم اختلاف آماری نداشت (به ترتیب ۰.۶۶۱=P و ۰.۷۸۲=P). هر چند که در پایان ماههای اول و دوم تنها کاهش میزان قند خون ناشتا بین دو گروه مشخص بود (۰.۰۰۶=P ماه اول و ۰.۰۵=P ماه دوم).
نتیجه گیری: هر چند که در مطالعات انجام شده دیگر کلروکین را در کاهش میزان قند خون بیماران دیابتی تیپ II موثر اعلام نموده اند، اما در این مطالعه این نکته به اثبات نرسید که دلایل این اختلاف می تواند ناشی از اختلاف در طول مدت تجویز دارو و نیز تجویز هیدروکسی کلروکین به جای کلروکین و یا عدم وجود گروه شاهد در مطالعات قبلی باشد.

کلید واژه: دیابت، کلروکین، قند خون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.