آیا سطح بالای آنتی استرپتوکیناز سرم اثر بخشی داروی استرپتوکیناز را در بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد محدود می کند؟


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آیا سطح بالای آنتی استرپتوکیناز سرم اثر بخشی داروی استرپتوکیناز را در بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد محدود می کند؟ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آیا سطح بالای آنتی استرپتوکیناز سرم اثر بخشی داروی استرپتوکیناز را در بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد محدود می کند؟  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آیا سطح بالای آنتی استرپتوکیناز سرم اثر بخشی داروی استرپتوکیناز را در بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد محدود می کند؟،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آیا سطح بالای آنتی استرپتوکیناز سرم اثر بخشی داروی استرپتوکیناز را در بیماران مبتلا به انفارکتوس میوکارد محدود می کند؟ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۵

مقدمه: آنتی بادی آنتی استرپتوکیناز موجود در سرم افرادی که قبلاً با عفونتهای استرپتوکوکی برخورد داشته­اند ممکن است با اثر ترومبولیتیکی داروی استرپتوکیناز مداخله کند. داروی استرپتوکیناز به عنوان تنها داروی ترمبولیتیک مصرفی در ایران، به عنوان خط اول درمان انفارکتوس حاد میوکارد به شمار می­رود. با توجه به شیوع بالای عفونتهای استرپتوکوکی در ایران نسبت به کشورهای توسعه یافته و صنعتی این احتمال وجود دارد که سطح بالای آنتی بادی موجود در سرم مبتلایات، اثر استرپتوکیناز مصرفی را خنثی نماید.
روشها: از ۱۲۶ بیمار مبتلا به انفارکتوس حاد میوکارد مراجعه کننده به بیمارستان نور (وابسته به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان) قبل از تجویز استرپتوکیناز، آنتی بادی آنتی استرپتوکیناز سرم آنها به روش الیزا اندازه­گیری شد و سپس اثر دارو با توجه به تغییرات الکتروکاردیوگرامهای پی در پی که طی مدت بستری بیمار به عمل می­آمد بررسی و مقایسه شد.
نتایج: در ۱۷ نفر از ۱۲۶ بیمار (۱۳.۵ درصد)، دارو اثری نداشت و عیار آنتی بادی موجود در سرم آنها بالا بود. این مقدار ۲.۵ برابر مقادیر ذکر شده در مراجع می­باشد. در ۲۵ بیماری که دارو بر آنها مؤثر بود سه نفر سطح بالای آنتی بادی علیه استرپتوکیناز داشته­اند.
بحث: با توجه به عدم وجود ارتباط بین سطح بالای آنتی بادی ضد استرپتوکیناز با اثر بخشی داروی استرپتوکیناز در درمان بیماران مبتلا به انفارکتوس قلبی در این مطالعه، پیشنهاد می­شود برای روشن شدن موضوع ضمن انجام مطالعات با حجم نمونه­های بیشتر معیارهای عینی­تر نظیر اندازه­گیری سطح فیبرینوژن سرم به عنوان شاخص اثربخشی داروی استرپتوکیناز مورد بررسی قرار گیرد.

کلید واژه: بیماریهای عروق کرونر، درمان ترومبولیتیک، استرپتوکیناز، آنتی بادی ضد استرپتوکیناز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.