مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز :

مقاله بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۱۹ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی و حذف تک یاخته ها از شکمبه بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند و بز
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تک یاخته ها
مقاله مشتقات پورینی
مقاله سنتز پروتئین میکروبی
مقاله گوسفند و بز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اکوسیستم میکروبی شکمبه به طور عمده شامل جمعیت باکتری ها، تک یاخته ها و قارچ ها است که نقش مهمی در فرآیند تخمیر در شکمبه ایفا می کنند. هدف از انجام این تحقیق تعیین سهم تک یاخته ها در میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه بوده است. در این آزمایش از ۴ راس گوسفند نر نژاد شال و ۴ راس بز فیستول گذاری شده در شکمبه در قالب طرح آماری مربع لاتین استفاده شد و اثر ۴ نوع جیره غذایی شامل: ۱) جیره تمام علوفه ای، ۲) جیره حاوی ۲۰ درصد کنسانتره، ۳) جیره حاوی ۴۰ درصد کنسانتره، و ۴) جیره حاوی ۶۰ درصد کنسانتره در دو مرحله حضور و عدم حضور تک یاخته ها در شکمبه بررسی شد. حذف تک یاخته ها از شکمبه با استفاده از روش شستشو و تخلیه صورت گرفت. در این تحقیق برای برآورد میزان سنتز پروتئین میکروبی از روش تخمین میزان مشتقات پورینی دفع شده از طریق ادرار استفاده شد. اساس این روش اندازه گیری میزان دفع مجموع اسید اوریک، آلانتوئین، گزانتین و هیپوگزانتین می باشد. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که جیره های غذایی تاثیر آماری معنی داری بر میزان پروتئین میکروبی سنتز شده در شکمبه گوسفند و بز ندارد ولی با حذف تک یاخته ها از شکمبه گوسفند بر میزان سنتز پروتئین میکروبی سنتز شده افزوده شد (۱۸/۱۱ در مقابل ۷۳/۷ گرم در روز) و اختلاف آماری معنی داری بین این دو حالت وجود داشت(p<0.05) . در شکمبه بز نیز در حالت عدم حضور تک یاخته ها در مقایسه با حضور تک یاخته ها بر میزان پروتئین میکروبی سنتز شده افزوده شد (۸۲/۷ در مقابل ۰۵/۶ گرم در روز) و بین این دو حالت اختلاف آماری معنی داری مشاهده شد (p<0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.