مقایسه روش ایمیونوفلورسنت مونوکلونال آنتی بادی مستقیم و رنگ آمیزی کاینیون اسید فاست در تشخیص آزمایشگاهی کریپتوریدیوزیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روش ایمیونوفلورسنت مونوکلونال آنتی بادی مستقیم و رنگ آمیزی کاینیون اسید فاست در تشخیص آزمایشگاهی کریپتوریدیوزیس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روش ایمیونوفلورسنت مونوکلونال آنتی بادی مستقیم و رنگ آمیزی کاینیون اسید فاست در تشخیص آزمایشگاهی کریپتوریدیوزیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روش ایمیونوفلورسنت مونوکلونال آنتی بادی مستقیم و رنگ آمیزی کاینیون اسید فاست در تشخیص آزمایشگاهی کریپتوریدیوزیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روش ایمیونوفلورسنت مونوکلونال آنتی بادی مستقیم و رنگ آمیزی کاینیون اسید فاست در تشخیص آزمایشگاهی کریپتوریدیوزیس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

در حال حاضر کریپتوسپوریدیوم پاروم بعنوان یک عامل بیماریزای بازپدید(re-appeared) انسانی و یکی از چهار عامل بیماریزای روده ای مهم مولد اسهالهای مرگبار در افراد مبتلا به نارسائیهای ایمنی درسطح جهان مطرح است. در این راستا تشخیص آزمایشگاهی دقیق و سریع عامل بیماریزا می تواند در جلوگیری از پیشرفت بیماری نقش مهمی داشته باشد. از اینرو درمطالعه اخیر ایمونوفلورسنت مستقیم با استفاده از آنتی بادی مونوکلونال کونژوگه بعنوان یک روش تشخیص دقیق، سریع و آسان با روش رنگ آمیزی اسیدفاست کاینیون که یک روش رنگ آمیزی رایج آزمایشگاهی است- مورد بررسی و ارزیابی همه جانبه قرار گرفت. بهمین منظور بمدت ۶ ماه نمونه مدفوع ۳۴۰ فرد سالم، ۱۸۵ بیماران تحت شیمی درمانی و ۱۷۰ کودکان زیر ۱۰ سال مبتلا به اسهالهای طولانی برای تشخیص اووسیستهای کریپتوسپوریدیوم با دو روش ایمونوفلورسانس و رنگ آمیزی فوق الذکر مورد مطالعه قرار گرفت و نتایج حاصله بشرح زیر خلاصه شد:۱-حساسیت، ویژگی، دقت و سهولت درکار با روش ایمونوفلورسانس (درمقایسه با روش رنگ آمیزی کاینیون) ۱۰۰% بود. ۲- برتری حداقل قدرت تشخیص بوسیله کارشناس با روش ایمونوفلورسانس ۸ برابر روش رنگ آمیزی بود. بعبارت دیگر حداقل تعداد اووسیستهای انگل درهرمیلی متر مدفوع مایع برای تشخیص با روش ایمونوفلورسانس مستقیم ۷۵۰۰ عدد بود درحالیکه این رقم با روش رنگ آمیزی به ۶۰۰۰۰ عدد می رسید. مدت زمان لازم برای تشخیص با روش اول در حدود یک دقیقه و با روش دوم ۵ دقیقه بود. ۳- با روش یک سوکور (Single Blind) برتری چشمگیرمهارت یک کارشناس آزمایشگاه با تجربه درتشخیص اووسیستهای کریپتوسپوریدیوم که بسیار کوچک و بسادگی با اجرام مشابه قابل اشتباه هستند- با استفاده از روش ایمونوفلورسانس نسبت بروش رنگ آمیزی نشان داده شد. ۴- در این مطالعه اووسیست ازنمونه های مدفوع ۰.۷% از افراد سالم، ۰.۵% از افراد تحت شیمی درمانی و ۴.۱% ازکودکان مبتلا به اسهالهای طولانی مدت جدا گردید. در مواردیکه با تجویز مترونیدازول سیر بیماری متوقف گردید، تقویت سیستم ایمنی بیمار حائز اهمیت بود.

کلید واژه: فلورسنت آنتی بادی مستقیم ، رنگ آمیزی کاینیون اسیدفاست ، کریپتوسپوریدیوزیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.