بررسی ارزش های فرهنگی در ایران و امکان دستیابی به هدف ارایه به نحو مطلوب استاندارد های بین المللی حسابداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارزش های فرهنگی در ایران و امکان دستیابی به هدف ارایه به نحو مطلوب استاندارد های بین المللی حسابداری دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارزش های فرهنگی در ایران و امکان دستیابی به هدف ارایه به نحو مطلوب استاندارد های بین المللی حسابداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارزش های فرهنگی در ایران و امکان دستیابی به هدف ارایه به نحو مطلوب استاندارد های بین المللی حسابداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارزش های فرهنگی در ایران و امکان دستیابی به هدف ارایه به نحو مطلوب استاندارد های بین المللی حسابداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بررسیهای حسابداری و حسابرسی

تعداد صفحات :۲۴

نزدیک به دو دهه از ترجمه و نشر استانداردهای بین المللی حسابداری، و چند سالی از تشکیل کمیته های استانداردها و رهنمودهای حسابداری، و تدوین بیانیه های حسابداری با قید ‹ مطابقت آن با استانداردهای بین المللی حسابداری› می گذارد. ایران کشوری با ویژگی های فرهنگ جمعی، فاصله زیاد قدرت و کنترل قانونی، گریز شدید از نامعلومی و استقرار گسترده نهادهای قانونی، اقتصاد دولتی و سیاسی، همانند بسیاری از کشورهای در حال توسعه، تفاوت زیادی در زمینه های فرهنگی، سیاسی، قانونی، اقتصادی با سایر کشورها دارد. حرفه حسابداری به عنوان یک زیرفرهنگ نمی تواند در کشورهای با فرهنگ های متفاوت یکسان عمل نماید. تصریح چارچوب نظری کمیته رهنمودهای حسابداری ایران مبنی بر ارائه مطلوب (منصفانه) صورت های مالی در تضاد با الزام قانونی در استفاده از دفاتر قانونی (مالیاتی) جهت گزارشگری مالی، و دخل و تصرف کمیته در برخی روش های مندرج در استانداردهای بین المللی حسابداری (نظیر حذف روش لایفو در ارزیابی موجودی کالا) بوده و ارائه مطلوب نتایج عملکرد و وضعیت مالی واحدهای تجاری را دشوار کرده است. مولر (Mueller) ادعا می کند براساس استان فارس صورت بندی می شود و می توان با آن تخصیص بهینه اعتبارات را برای هر سال تعیین کرد. نتایج حاصل از مدل، با توزیع واقعی اعتبارات مقایسه می شود ونشان می دهد که روش جاری توزیع و تخصیص اعتبارات تبصره ۳ بودجه بهینه نبوده و نه تنها قادر نیست اهداف تعیین شده را محقق سازد، بلکه باعث خردشدن اعتبارات نیز می شود. همچنین تعیین بخشی از بودجه تحت عنوان اعتبار توزیع نشده، بدون برنامه مشخص قبلی برای توزیع آن، مانع رسیدن به سطوح بالاتر ازبهینه سازی تخصیص کل اعتبارات گردیده است. همچنین نتایج این مطالعه نشان می دهد مدل پیشنهادی قادر است تخصیص های بهینه را براساس محدودیت های تعیین شده معین کند، کسری یا مازاد احتمالی را پیش بینی کرده و جهت رفع آن به تصمیم گیران کمک نماید و در نتیجه به اهداف تعیین شده برسد.

کلید واژه: بودجه بندی سرمایه ای، بهینه سازی، برنامه ریزی آرمانی، تبصره ۳ بودجه تخصیص اعتبارات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.