بررسی اثرات گرمادرمانی، ضدعفونی و بسته بندی بر روی عمر انبارمانی میوه موز رقم کاوندیش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات گرمادرمانی، ضدعفونی و بسته بندی بر روی عمر انبارمانی میوه موز رقم کاوندیش دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات گرمادرمانی، ضدعفونی و بسته بندی بر روی عمر انبارمانی میوه موز رقم کاوندیش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات گرمادرمانی، ضدعفونی و بسته بندی بر روی عمر انبارمانی میوه موز رقم کاوندیش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات گرمادرمانی، ضدعفونی و بسته بندی بر روی عمر انبارمانی میوه موز رقم کاوندیش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

موز (Banana) از میوه های گرمسیری است که به علت مطلوبیت و خواص تغذیه ای بالایی که دارد تولید آن در مناطق جنوبی کشور در حال توسعه است. موز میوه ای فرازگراست که در مرحله بلوغ سبزرنگ برداشت و سپس رسانده می شود. در این تحقیق، اثر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر عمر نگهداری میوه موز رقم دوارف کاوندیش بررسی می شود. هنگام برداشت موز شاخص رسیدگی (Fullness) که عبارت از وزن میوه به طول آن است، و محققان فرانسوی آن را پیشنهاد کرده اند، اندازه گیری شد و سپس دو تیمار جداگانه اِعمال شد؛ یکی تیمار گرما درمانی (غوطه وری در آب گرم ۵۸ درجه سانتی گراد به مدت ۲ دقیقه) و دیگری تیمار ضدعفونی در محلول قارچ کش رورال تی اس (غوطه وری هر دست موز در محلول قارچ کش به غلظت ۲ در هزار به مدت ۵ دقیقه). پس از آن دو نوع بسته بندی یکی شامل جعبه کارتن که درون آن یک لایه از پلاستیک پلی اتیلن قرار داده شد و دیگری جعبه کارتن که بین میوه ها پوشال قرار داده شده استفاده گردید. سپس بسته ها در دو زمان ۲۵ و ۳۰ روز در دمای ۱۳-۱۴ درجه سانتی گراد نگهداری شدند. میوه ها در تیمار شاهد بدون ضدعفونی بسته بندی شدند. نتایج طرح نشان می دهد که شاخص F برای میوه های موزکاوندیش در این منطقه عددی بین ۶.۵-۷.۳ و کمتر از شاخص پیشنهادی برای موز دوارف کاوندیش (۷.۹-۸.۳) است. همچنین نتایج بیانگر این است که فقط تیمار ضدعفونی با قارچ کش رورال تی اس سبب سالم بودن میوه می شود و در سایر تیمارها بیماری قارچی مشاهده شد. میوه هایی که بعد از ۲۵ روز در انبار سرد به محیط آزمایشگاه منتقل شدند بعد از ۲ تا ۳ روز کاملاً تغییر رنگ دادند و رسیده شدند. نتایج تجزیه کیفی میوه نشان می دهد که کل مواد جامد انحلال پذیر و قند موز در فرایند رسیدن افزایش می یابد و تبدیل نشاسته به قند در فرایند رسیدن سریع است.

کلید واژه: بسته بندی، ضدعفونی، قارچ کش، گرمادرمانی، موز و نگهداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.