مقاله تولیدآمیلاز توسط سویه بومی (Bacillus SP. (BC18 مقایسه ای بین اشکال آزاد و تثبیت شده سلول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولیدآمیلاز توسط سویه بومی (Bacillus SP. (BC18 مقایسه ای بین اشکال آزاد و تثبیت شده سلول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولیدآمیلاز توسط سویه بومی (Bacillus SP. (BC18 مقایسه ای بین اشکال آزاد و تثبیت شده سلول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولیدآمیلاز توسط سویه بومی (Bacillus SP. (BC18 مقایسه ای بین اشکال آزاد و تثبیت شده سلول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولیدآمیلاز توسط سویه بومی (Bacillus SP. (BC18 مقایسه ای بین اشکال آزاد و تثبیت شده سلول :

مقاله تولیدآمیلاز توسط سویه بومی (Bacillus SP. (BC18 مقایسه ای بین اشکال آزاد و تثبیت شده سلول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در علوم زیستی از صفحه ۵۵ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: تولیدآمیلاز توسط سویه بومی (Bacillus SP. (BC18 مقایسه ای بین اشکال آزاد و تثبیت شده سلول
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلفا آمیلاز
مقاله تثبیت سلول
مقاله آلژینات کلسیم
مقاله آگارآگار
مقاله ژلاتین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
صدسویه باسیلوس از نمونه های مختلف خاک استان گیلان حاوی کودهای دامی و مرغی جدا گردید. مطابق با روش جداسازی کیفی ۶۰ سویه باسیلوس از سویه های جدا شده، مولد –a آمیلاز بودند. از بین تولید کنندگان –a آمیلاز، Bacillus SP.BC18 بر طبق روش کمی بیشترین فعالیت آمیلازی را نشان داد. سلولهای Bacillus SP. BC18 به منظور مقایسه تولید آمیلاز با سلولهای آزاد، در بسترهای مختلف شامل آلژینات کلسیم، آگارآگار و ژلاتین تثبیت شدند. تولید آنزیم توسط سلولهای تثبیت شده در هر سه بستر بعد از ۲۴ ساعت به بیشترین مقدار رسید در حالی که در مورد سلولهای آزاد ماکزیمم مقدار پس از ۴۸ ساعت مشاهده شد. همه بسترها به جهت تکرار فرآیند تخمیر به کار گرفته شدند. اپتیمم میزان تولید آنزیم توسط سلولهای تثبیت شده با آلژینات کلسیم ۸ روز حفظ گردید. اما این مقدار برای آگارآگار، و ژلاتین، به ترتیب ۵ روز و ۳ روز حفظ شد. آلژینات کلسیم به عنوان بستری مناسب و موثر برای تولید بیشتر آنزیم در مقایسه با دیگر ماتریکس های مطالعه شده شناخته شد. تاثیر غلظت آلژینات و بار سلولی اولیه روی تولید آنزیم توسط سلولهای تثبیت شده با آلژینات کلسیم نیز بررسی شد. تولید –a آمیلاز عمدتا با افزایش غلظت آلژینات بهبود یافته و بازدهی آنزیم در غلظت ۳۰g/l بیشترین مقدار بود. افزایش بار سلولی اولیه از طریق افزایش تعداد بسترها، تولید آنزیم را افزایش داد. نتایج نشان داد که افزایش تعداد بسترهای آلژیناتی تا ۳۰۰ عدد، با افزایش تولید –a آمیلاز همراه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.