تاثیر ضخامت فیلم، آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه)، و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ضخامت فیلم، آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه)، و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ضخامت فیلم، آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه)، و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ضخامت فیلم، آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه)، و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ضخامت فیلم، آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه)، و اندازه بسته بندی ب‏ر عمر ‎انباری ‎زردآلو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۸

میوه‏ و سبزی به شدت فساد پذیرند و به همین جهت نیازمند عملیات پس از برداشت و اعمال روش های حمل و نقل، بسته بندی، و انبارداری مناسب برای به حداقل رسیدن ضایعات هستند. این تحقیق با هدف کاهش ضایعات میوه تازه (زردآلو) و افزایش زمینه صادرات آن در سه مرحله اصلی شامل: فرآیندهای بعد از برداشت و قبل از بسته بندی؛ فرآیندهای مربوط به بسته بندی، و فرآیندهای بعد از بسته بندی انجام پذیرفت. فرآیندهای قبل از بسته بندی شامل سرد کردن اولیه؛ ضدعفونی و خشک کردن قطره های آب سطحی از روی میوه است که برای تمام تیمارها یکسان بود . تیمارهای بسته بندی شامل:۱- استفاده از ظروف غیر قابل انعطاف و تعیین مناسب ترین انباشتگی لایه های میوه ۲- تعیین بهترین نوع پوشش از نوع پلی اتیلن با دانسیته پایین ۳- تعیین مناسب ترین تعداد منفذ بسته جهت نگهداری میوه بود. فرآیندهای بعد از بسته بندی نیز برای تمام تیمارها یکسان و شامل: سردخانه ۰.۵- درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۹۰-۹۵ درصد؛ گرمخانه ۴۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۷۰ درصد؛ سردخانه گذاری ۰.۵- تا ۰.۵ و رطوبت نسبی ۹۵ درصد بود. نمونه ها آزمون کیفی فیزیکی و شیمیایی و ارزیابی حسی شدند و در مجموع پس از تجزیه آماری و با در نظر گرفتن مسایل اقتصادی و در دسترس بودن پوشش، تیماری که در آن از ظرف ۵۰۰ گرمی استفاده شده بود، میوه به صورت دو لایه چیده شده بود، ضخامت فیلم ۲۵ میکرو مترو تعداد منافذ ۱۰۰ و هر یک به قطر دو میلی متر بود به عنوان تیمار بهینه بسته بندی برای زردآلو انتخاب شد.

کلید واژه: زردآلو، بسته بندی، ضخامت فیلم، عملیات پس از برداشت، سردخانه، گرمخانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.