تعیین بهترین جایگزین غذایی برای گندم در کودکان حساس به گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین بهترین جایگزین غذایی برای گندم در کودکان حساس به گندم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین بهترین جایگزین غذایی برای گندم در کودکان حساس به گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین بهترین جایگزین غذایی برای گندم در کودکان حساس به گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین بهترین جایگزین غذایی برای گندم در کودکان حساس به گندم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: در میان بیماریهای آلرژی، حساسیت غذایی یکی از مهم ترینها می باشد که اگر چه در بالغین شیوع کمی دارد ولی شیوع آن در شیرخواران ۸ درصد گزارش شده است و گندم یکی از ۶ آلرژن غذایی شایع، در مطالعات مختلف شناخته شده است و با توجه به تداخل آنتی ژنیک گسترده در خانواده غلات تعیین جانشین غذایی مناسب برای گندم در بیماران حساس به گندم هدف اصلی این مطالعه می باشد.مواد و روشها: ۲۴ بیمار با تشخیص قطعی حساسیت نوع اول به گندم، در این مطالعه وارد شدند تست پوستی بروش Prick و تعیین IgE اختصاصی بروش ELISA با ۶ غله (گندم، یولاف، جو، چاودار، ذرت و برنج) انجام شد و همچنین چالش غذایی بعنوان Gold standard با سه غله در دسترس و رایج فرهنگ غذایی ایران (جو، برنج و ذرت) صورت گرفت. همچنین مقایسه بین پوسته گندم و آرد گندم از نظر آلرژیزا بودن با تست پوستی به روش پریک انجام شد. یافته ها: در نتایج تست پوستی با خانواده غلات غیر از جو که در ۶۶.۷ درصد موارد مثبت بود سایر غلات بین ۸۰-۱۰۰ درصد موارد پاسخ مثبت داشتند و تست پوستی با پوسته گندم درصد درصد بیماران مثبت بود. در نتایج اندازه گیری IgE اختصاصی بیشترین پاسخ مثبت به ترتیب با گندم و جو (۹۴.۵ درصد و ۶۸ درصد) مشاهده شد و آزمون IgE اختصاصی ذرت تنها در ۱۰ مورد انجام شد که ۳ مورد آن مثبت بود و در مورد سایر غلات در کمتر از ۱۱ درصد موارد پاسخ مثبت داشتند همچنین در آزمون چالش خوراکی با خانواده غلات چالش مثبت با جو در ۶۰ درصد موارد بدست آمد ولی کلیه موارد چالش با ذرت و برنج منفی بود. نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به عدم تفاوت واکنشهای تست پوستی بین پوسته گندم و آرد گندم بنظر می رسد پرهیز از هر دو ماده در بیماران حساس به گندم الزامی است. بر اساس نتایج، بهترین جانشین غذایی برای بیماران حساس به گندم به ترتیب ذرت و برنج می باشد. از آنجا که کمترین میزان پاسخ IgE اختصاصی بعد از برنج و ذرت، با یولاف و چاودار مشاهده شده است می توان در صورت در دسترس بودن این مواد، در اولویت های بعدی، چالش شده و در تغذیه بیماران قرار گیرد ولی لازمست برای شروع تغذیه با جو در بیماران حساس به گندم حتما چالش غذایی در بیمارستان و با فراهم بودن امکانات اورژانس انجام شود.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.