تاثیرات آنتی اکسیدانی منتخبی از گیاهان دارویی خانواده نعناع
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیرات آنتی اکسیدانی منتخبی از گیاهان دارویی خانواده نعناع دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیرات آنتی اکسیدانی منتخبی از گیاهان دارویی خانواده نعناع کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیرات آنتی اکسیدانی منتخبی از گیاهان دارویی خانواده نعناع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیرات آنتی اکسیدانی منتخبی از گیاهان دارویی خانواده نعناع :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)
تعداد صفحات :۱۶
سابقه وهدف: اسیدهای چرب غیراشباع ازمهمترین ترکیبات تشکیلدهنده غشاهای بیولوژیکی هستند. اکسیداسیون این اسیدها عامل ایجاد بسیاری از بیماریها ازجمله آتروسکلروز و سرطان میباشد. تعدادی آنتیاکسیدان صناعی به بازارعرضه شده که بهعلت سمیت، مصرف آنها محدوداست. با توجه به ایمنی کاربرد گیاهان دارویی، در این پژوهش تأثیرات آنتیاکسیدانی منتخبی ازگیاهان دارویی بومی کشورمان مورد بررسی قرار گرفت. مواد وروشها: عصارههای هیدروالکلی شش گیاه دارویی پرمصرف ازخانواده نعناع به نامهای مریم گلی، بادرنجبویه، آویشن دنایی، زرین گیاه، اسطوخودوس و بادرشبویه به روش ماسراسیون تهیه شد و تأثیرآنها در کاهش اکسیداسیون هپاتوسیتها با اندازهگیری مالون دی آلدئید (به روش کالریمتری) وهمچنین اندازهگیری فعالیت آنزیمهایSGOT وLDH بر اساس روش کالریمتری و با استفاده از کیتهای مربوطه مورد مطالعه قرار گرفت.یافتهها: از بین گیاهان مورد بررسی، مریم گلی وبادرنجبویه تأثیرات آنتی اکسیدانی بهتری داشتند، به طوریکه عصارههای آنها درغلظت mg/ml 0.01 بهطور معناداری اثرآنتی اکسیدانی ازخود نشان داد. در مورد دو گیاه آویشن دنایی و زرینگیاه نیز اگرچه اثر کاهندگی ا کسیداسیون درغلظت mg/ml 0.01 معنادارنبود، ولی عصارههای این دو گیاه درغلظت mg/ml 0.05 بهطور معنادار از خود، اثر آنتی اکسیدانی نشان دادند. همچنین هیچکدام ازکاهشهای ایجادشده در پارامترهای بررسی اثرآنتی اکسیدانی عصاره های دو گیاه اسطوخودوس و بادرشبویه، معنادار نبود.بحث: از بین گونههای دارویی مورد مطالعه، عصاره بادرنجبویه دارای جالبترین اثر آنتی اکسیدانی است. ازآنجاکه گونههای مختلف خانواده نعناع دارای ترکیبات مؤثره اسانس فرار و پلیفنلی هستند، این احتمال وجود دارد که عامل اصلی در بروز خواص آنتی اکسیدانی این گیاهان ترکیبات فنلی موجود در آنها باشد.
کلید واژه: آنتی اکسیدان، مریم گلی، بادرنجبویه، آویشن دنایی، زرین گیاه، اسطوخودوس، بادرشبویه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.