بررسی تعداد سلول های توده ای داخلی در بلاستوسیت های حاصل از کشت بلاستومرهای جدا شده از جنین های دو و چهار سلولی موش ICR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تعداد سلول های توده ای داخلی در بلاستوسیت های حاصل از کشت بلاستومرهای جدا شده از جنین های دو و چهار سلولی موش ICR دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تعداد سلول های توده ای داخلی در بلاستوسیت های حاصل از کشت بلاستومرهای جدا شده از جنین های دو و چهار سلولی موش ICR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تعداد سلول های توده ای داخلی در بلاستوسیت های حاصل از کشت بلاستومرهای جدا شده از جنین های دو و چهار سلولی موش ICR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تعداد سلول های توده ای داخلی در بلاستوسیت های حاصل از کشت بلاستومرهای جدا شده از جنین های دو و چهار سلولی موش ICR :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۲

هدف از این مطالعه، بررسی میزان سلولهای توده ای داخلی بلانوسیست های حاصل از کشت جنین های دو سلولی موش سفید آزمایشگاهی در حضور یا عدم حضور فاکتور مهارکننده ی لوسمی انسانی بود. مواد و روشها: ابتدا به موش های ماده نژاد ICR با سن ۱۰-۸ هفته ۷.۵ واحد بین المللی PMSG و پس از ۴۸ ساعت ۷.۵ واحد بین المللی hCG به روش داخلی صفاقی تزریق شد. بلافاصله پس از تزریق hCG موش های ماده به صورت دوتایی داخل قفس نر با سن ۱۲- ۱۰ هفته از همان نژاد قرار گرفتند تا جفت گیری صورت گیرد. صبح روز بعد موش های ماده دارای پلاک واژن حامله تلقی شدند. ۵۰-۴۸ ساعت پس از تزریق hCG موش های ماده با جابجائی مهره های گردنی کشته شدند و به روش عمل فلاشینگ جنین های دو سلولی جمع آوری گردیدند. جنین های دوسلولی حاصله که از نظر ظاهری سالم به نظر می رسیدند پس از شستشوی پی در پی به طور کاملا تصادفی به ۴ گروه تقسیم شدند و هر گروه در محیط های کشت KSOM+aa (گروه کنترل) KSOM+AA+1500 IU/ml LIF و KSOM+AA+1000IU/ml LIF, KSOM+AA+500 IU/ml LIF تا ۱۲۰ ساعت در انکوباتور تحت شرایط ۳۷°C و ۵CO2% کشت داده شدند. بلاستوسیست های حاصله با رنگ آمیزی دوگانه یا افتراقی رنگ آمیزی شده و سپس با استفاده از میکروسکوپ معکوس مجهز به لامپ اشعه ی ماورا بنفش، سلولهای توده ای داخلی که به رنگ آبی بودند شمارش شدند. یافته ها: تعداد سلول های داخلی دربلاستوسیست های حاصل از کشت جنین های دوسلولی در محیط کشت بدون فاکتور مهارکننده ی لوسمی برابر با ۲.۶ ± ۱۹ بود و در محیط های کشت با غلظتهای LIF 1500 IU/ml LIF, 1000 IU/ml LIF, 500 IU/ml به ترتیب برابر بود با ۲.۴ ± ۱.۲۸ ، ۲.۱ ± ۲۴ ، ۲.۲ ± ۲۶ تست آماری انجام شده نشان دهنده ی اختلاف معنی دار بین دو نوع محیط کشت (با و بدون فاکتور و مهارکننده ی لوسمی) بود. این نتایج بیانگر این واقعیت بود که فاکتور مهارکننده ی لوسمی بر میزان سلول های توده ای داخلی اثر مثبت داشته و باعث افزایش تعداد سلولهای توده ای داخلی شده است (p=0.02). نتیجه گیری و توصیه ها: در مجموع به نظر می رسد که افزایش فاکتور مهارکننده ی لوسمی به محیط کشت مخصوص بلاستوسیست می تواند بلاتوسیست هایی با تعداد سلولهای داخلی بیشتر در اختیارمان قرار دهد، اگرچه اثبات این امر به مطالعات بیشتر و گسترده تری نیاز دارد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.