تاثیر ساکشن ترشحات گوش میانی قبل از گذاشتن لوله تهویه بر وضعیت شنوایی بیماران مبتلا به اوتیت مدیا همراه با افیوژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ساکشن ترشحات گوش میانی قبل از گذاشتن لوله تهویه بر وضعیت شنوایی بیماران مبتلا به اوتیت مدیا همراه با افیوژن دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ساکشن ترشحات گوش میانی قبل از گذاشتن لوله تهویه بر وضعیت شنوایی بیماران مبتلا به اوتیت مدیا همراه با افیوژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ساکشن ترشحات گوش میانی قبل از گذاشتن لوله تهویه بر وضعیت شنوایی بیماران مبتلا به اوتیت مدیا همراه با افیوژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ساکشن ترشحات گوش میانی قبل از گذاشتن لوله تهویه بر وضعیت شنوایی بیماران مبتلا به اوتیت مدیا همراه با افیوژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۵

اوتیت مدیا همراه با افیوژن (OME) بیماری شایع کودکان قبل از سن مدرسه است بطوریکه بیش از ۹۰% کودکان قبل از سن مدرسه حداقل یکبار به این بیماری مبتلا می شوند. ۱۰% بیماران به OME علیرغم درمان بهبود نمی یابند و در گروه اوتیت مدیا با افیوم مزمن (COME) قرار می گیرند. درمان پذیرفته شده این بیماران گذاشتن لوله تهویه (VT) در گوش است و در هنگام گذاشتن آن ترشحات گوش میانی ساکشن می شود. نویز حاصل از ساکشن می تواند سبب کاهش شنوایی حس عصبی گردد. به علاوه ترومای کانال گوش خارجی ایجاد خونریزی و محدود شدن دید جراحی و طولانی شدن مدت جراحی نیز محتمل است.هدف این مطالعه برسی تاثیر ساکشن ترشحات گوش میانی قبل از گذاشتن VT بر شنوایی بیماران مبتلا به COME بوده است.این مطالعه به روش کارآزمایی بالینی دورسوکور روی پنجاه بیمار مبتلا به COME دو طرفه انجام شد. ۵۰ بیمار که مبتلا به COME دو طرفه به همراه تیمپانوگرام تیپ B و کاهش شنوایی انتقالی بیشتر از ۲۰ دسی بل در هر دو گوش بودند برای مطالعه انتخاب شدند و موارد COME یکطرفه و بیماران مبتلا به COME با تیمپانوگرام تیپ C از مطالعه حذف شدند.در گوش راست بیماران انتخاب شده پس از میکرنگوتومی VT گذاشته شد و در گوش چپ بدنبال میرنگوتومی و ساکشن ترشحات گوش میانی VT قرار داده شد و بیماران در فواصل یک هفته، سه هفته و سه ماه بعد معاینه شدند و میزان بهبود شنوایی با انجام اودیومتری در هر معاینه بررسی شد. نتایج حاصله با آزمونهای کای دو و تی مورد آنالیز قرار گرفت. ۴۶ گوش ساکشن شده (۹۲.۴%) و ۳۴ گوش ساکشن نشده (۶۸%) در پایان هفته او بهبود شنوایی داشتند میزان بهبود شنوایی در دو گروه در پایان هفته سوم و ماه سوم ۱۰۰% بود.نهایت اینکه میزان بهبود شنوایی بیماران مبتلا به COME با ساکشن ترشحات گوش میانی حین گذاشتن VT ارتباط نداشت.

کلید واژه: التهاب گوش میانی همراه با ترشح، تهویه گوش میانی، تهویه های مکانیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.