جداسازی، سنجش و روتوکسین و گروه بندی سرمی سویه های اشریشیاکلی انتروهموراژیک در فصل پاییز ۱۳۷۸ در استان ایلام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی، سنجش و روتوکسین و گروه بندی سرمی سویه های اشریشیاکلی انتروهموراژیک در فصل پاییز ۱۳۷۸ در استان ایلام دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی، سنجش و روتوکسین و گروه بندی سرمی سویه های اشریشیاکلی انتروهموراژیک در فصل پاییز ۱۳۷۸ در استان ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی، سنجش و روتوکسین و گروه بندی سرمی سویه های اشریشیاکلی انتروهموراژیک در فصل پاییز ۱۳۷۸ در استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی، سنجش و روتوکسین و گروه بندی سرمی سویه های اشریشیاکلی انتروهموراژیک در فصل پاییز ۱۳۷۸ در استان ایلام :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۸

اشریشیاکلی انتروهموراژیک (EHEC) به سروتیپ های مختلف O تعلق داشته و با سندرم های اورمی همولیتیک (HUS) و کولیت هموراژیک (HC) ارتباط دارد. به منظور جداسازی اشریشیاکلی انتروهموراژیک و سنجش وروتوکسین (VT)؛۱۵۵۷ نمونه مدفوع جمع آوری گردید. برای جداسازی اولیه EHEC از محیط سوربیتول مکانکی آگار و برای تشخیص قطعی از تست های بیوشیمیایی استفاده گردید. برای استخراج وروتوکسین از روش کارمالی با استفاده از پلی میکسین B و برای سنجش وروتوکسین از سلول Vero استفاده گردید. در طی این مطالعه از ۱۵۵۷ نمونه مدفوع ۲۶ مورد اشریشیاکلی انتروهموراژیک جدا گردید و هر ۲۶ ایزوله بر روی سلولها Vero اثرات سیتوپاتیک نشان دادند. اختلاف معنی داری بین میزان جداسازی EHEC و اسهال در نواحی روستایی مشاهده نشد و اکثر افرادی که حامل EHEC بودند افراد سالم و بدون علامت اسهالی بودند اما در نواحی شهری این اختلاف معنی دار بود (P=0.001). در سنجش نوع وروتوکسین از ۲۶ ایزوله جدا شده در ۱۸ ایزوله (۶۹.۲%) وروتوکسین شماره ۱ (VT1) در ۷ ایزوله (۲۶.۹%) وروتوکسین شماره ۲ (VT2) و در یک ایزوله (۳.۹%) هر دو نوع وروتوکسین مشاهده گردید. در آزمون گروه بندی سرمی در میان ۲۶ ایزوله یک مورد (۳.۹%) با آنتی سرم H7:157 واکنش اگلوتیناسیون مشاهده گردید و نتایج این مطالعه نشان می دهد که EHEC در ایلام شایع بوده و اکثر سویه ها تولید کننده وروتوکسین شماره ۱ هستند، همچنین سروتیپ H7:157 از نظر اپیدمیولوژی شایع ترین سروتیپ نیست.

کلید واژه: اشریشیاکلی انتروهموراژیک، وروتوکسین، سندرم اورمی همولیتیک، کولیت هموراژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.