مقایسه اثر فنیل افرین مخاطی با افدرین داخل وریدی در پیشگیری و درمان افت فشار خون ناشی از بی حسی داخل نخاعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر فنیل افرین مخاطی با افدرین داخل وریدی در پیشگیری و درمان افت فشار خون ناشی از بی حسی داخل نخاعی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر فنیل افرین مخاطی با افدرین داخل وریدی در پیشگیری و درمان افت فشار خون ناشی از بی حسی داخل نخاعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر فنیل افرین مخاطی با افدرین داخل وریدی در پیشگیری و درمان افت فشار خون ناشی از بی حسی داخل نخاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر فنیل افرین مخاطی با افدرین داخل وریدی در پیشگیری و درمان افت فشار خون ناشی از بی حسی داخل نخاعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۵

هدف از مطالعه حاضر، مقایسه اثر فنیل افرین مخاطی، با افدرین داخل وریدی در جلوگیری و درمان کاهش فشارخون به دنبال بی حسی نخاعی می باشد. این مطالعه در سال ۱۳۷۹ در بیمارستانهای شهید رهنمون و افشار یزد انجام شد. ۱۲۰ بیمار که جهت انجام عمل جراحی نیاز به بی حسی نخاعی داشتند به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. به ۶۰ بیمار فنیل افرین ۵% زیر زبانی (۲ میلی گرم) و ۶۰ بیمار ۲ میلی گرم افدرین داخل وریدی تجویز گردید. به هر دو گروه قبل از بی حسی، ۱۵ سی سی به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن، سرم رینگر داده شد. متغیرهای فشار خون (سیستول، دیاستول، میانگین فشار شریانی)، اشباع اکسیژن و ضربان قلب در دو گروه مقایسه شد. میانگین فشار خون سیستولی در گروه فنیل افرین (گروه اول) ۶.۵±۱۲۰.۳ میلی متر جیوه و در گروه افدرین (گروه دوم) ۶.۷±۱۱۹.۲ میلی متر جیوه بود (۰.۹۷=P)، میانگین فشار خون دیاستولی در گروه اول ۱۴.۳۹±۷۴ میلی متر جیوه و در گروه دوم ۵.۰۹±۶۹.۱ میلی متر جیوه بود (۰.۲۱=P)، میانگین فشار شریانی در گروه اول ۶.۴±۱۰۴.۵ میلی متر جیوه و در گروه دوم ۵.۶±۱۰۲.۴ میلی متر جیوه بود (۰.۸۲=P)، میانگین ضربان قلب در گروه اول ۴.۹±۷۴.۰۷ و در گروه دوم ۴.۷±۷۹.۳ در دقیقه بود (۰.۹=P). با توجه به عدم تفاوت نتایج بین فنیل افرین مخاطی و افدرین داخل وریدی، استفاده از قطره فنیل افرین که ارزان قیمت و سهل الوصول است، جهت جلوگیری از کاهش فشار خون به دنبال بی حسی نخاعی در مواردی که داروی انتخابی فنیل افرین می باشد، توصیه می شود.

کلید واژه: فنیل افرین، افدرین، بی حسی داخل نخاعی، افت فشار خون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.