بررسی و مقایسه وضع تغذیه دختران دانش‌آموز ۱۰ ساله و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در مدارس ناحیه ۱ و ۲ شهر کرمان ۷۹-۱۳۷۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه وضع تغذیه دختران دانش‌آموز ۱۰ ساله و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در مدارس ناحیه ۱ و ۲ شهر کرمان ۷۹-۱۳۷۸ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه وضع تغذیه دختران دانش‌آموز ۱۰ ساله و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در مدارس ناحیه ۱ و ۲ شهر کرمان ۷۹-۱۳۷۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه وضع تغذیه دختران دانش‌آموز ۱۰ ساله و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در مدارس ناحیه ۱ و ۲ شهر کرمان ۷۹-۱۳۷۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه وضع تغذیه دختران دانش‌آموز ۱۰ ساله و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در مدارس ناحیه ۱ و ۲ شهر کرمان ۷۹-۱۳۷۸ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی

تعداد صفحات :۱۳

این مطالعه با هدف بررسی و مقایسه وضع تغذیه دختران دانش‌آموز ۱۰ ساله و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در مدارس ناحیه ۱ و ۲ شهر کرمان انجام گرفت. در هر ناحیه آموزش و پرورش تعداد ۲۹۴ نفر و در کل ۵۸۸ نفر دختر دانش‌آموزان ۱۰ ساله در سال چهارم ابتدایی به طور تصادفی انتخاب شدند. با احتمال ریزش ۳۵% از نمونه‌ها تعداد کل به، ۹۰۵ نفر ارتقا یافت. با مراجعه تیم بررسی به مدرسه محل تحصیل و به روش نمونه‌گیری خوشه‌ای طبقه‌بندی شده منظم، حجم نمونه در هر مدرسه تعیین شد. بررسیهای تن‌سنجی (شامل قد و وزن) نمونه‌گیری مدفوع (برای آزمایش انگل) و تکمیل پرسشنامه ویژگیهای اقتصادی، اجتماعی آنان توسط مصاحبه با مادر و همچنین در یک پنجم نمونه‌ها، نمونه‌گیری خون (برای آزمایش، Hb وHct ) انجام گرفت. وضع تغذیه براساس نماگرهای وزن برای سن، قد برای سن و نمایه توده بدن سنجیده شده و با داده‌های استاندارد منحنیهای مرکز ملی آمارهای بهداشتی (NCHS) مقایسه گردید. مرز کم ‌خونی براساس Hb زیر g/dl 11 یا Hct زیر ۳۳% مشخص شده است. یافته‌ها نشان داد که در ناحیه یک و دو به ترتیب، ۴.۳% و ۵.۸% مبتلا به کم خونی و ۱۵% و ۱۳% مبتلا به انواع انگلهای روده‌ای بودند که افراد دو ناحیه از لحاظ ابتلا به انگل و کم ‌خونی تفاوت معنی‌ داری نداشتند. میانگین هموگلوبین ناحیه یک و دو به ترتیب، ۱۳.۶۴ و ۱۳.۰۵ گرم بر دسی‌لیتر و میانگین هماتوکریت ۴% و ۳۷.۸% که در ناحیه یک، هر دو متغیر به طور معنی‌داری بیشتر از ناحیه دو بدست آمد. میانگین وزن، قد و BMI افراد در ناحیه یک و دو به طور معنی ‌داری از میانگین استانداردهای مربوطه کمتر و میانگین وزن در ناحیه یک از ناحیه دو به طور معنی‌داری کمتر بود. بررسیهای تن‌سنجی براساس طبقه‌بندی صدک بر حسب وضعیت وزن برای سن نشان داد که در ناحیه یک، ۱۳.۱% و در ناحیه دو ۱۲.۴% از سو تغذیه شدید رنج می‌برند، و براساس امتیازZ ، در ناحیه یک و دو به ترتیب، ۸.۶% و ۹% افراد دچار سو تغذیه شدید و ۱.۳% و ۱.۸% مبتلا به چاقی بودند. درنماگر قد برای سن، براساس طبقه‌بندی صدک ۱۴.۴% در ناحیه یک ۱۵.۳% در ناحیه دو از سو تغذیه شدید رنج میبرند در حالی که براساس امتیاز Z در ناحیه یک ۱۱.۹% و در ناحیه دو، ۱۱.۷% مبتلا به سو تغذیه شدید می‌باشند. براساس نمایه BMI با ملاک صدک در ناحیه یک و دو به ترتیب، ۲۱.۳% و ۲۱.۶% از سو تغذیه شدید رنج می‌برند که در موارد بالا آزمون آماری X2 تفاوت معنی‌داری را بین درصدهای دو ناحیه نشان نداد. در مجموع، نتایج نشان می‌دهد (ا) در ناحیه یک وابستگی بین ابتلا به انگل در سال قبل با قد برای سن و BMI و همچنین بین سن مادر با وضع قد برای سن ارتباط معنی‌دار دیده می‌شود (۲)، و در ناحیه دو، بین شغل و سواد مادر و درآمد خانوار با وزن بین ناهنجاریهای موثر بر دریافت غذا با وضع BMI ارتباط معنی‌دار دیده می‌شود. نتیجه این که وضع متغیرهای اقتصادی، اجتماعی و ابتلا به انگل در هر دو ناحیه نامساعد بوده و مشکل سو تغذیه حال، گذشته، و حال و گذشته به صورت شدید در درصدهای بالا دیده می‌شود که چشم‌انداز نامطلوبی را برای مادران آینده به تصویر می‌کشد.

کلید واژه: وضع تغذیه، دختران دانش‌آموز ۱۰ ساله، عوامل موثر بر وضع تغذیه، کرمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.