تاثیر تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست در کنترل درد پس از عمل جراحی سزارین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست در کنترل درد پس از عمل جراحی سزارین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست در کنترل درد پس از عمل جراحی سزارین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست در کنترل درد پس از عمل جراحی سزارین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست در کنترل درد پس از عمل جراحی سزارین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدف: تحریک الکتریکی عصب از طریق پوست (تنس) یکی از روشهایی غیردارویی تسکین درد است. مکانیسم اثر این روش، براساس تئوری کنترل دریچه‌ای درد قابل توجیه است. در مطالعات انجام گرفته، تنس در زمینه کنترل درد پس از عمل جراحی بسیار موفق عمل کرده و میزان موفقیت آن ۷۰ تا ۹۰ درصد بیان شده است. پژوهش فوق نیز با هدف تعیین تأثیر تنس در کنترل درد پس از عمل جراحی سزارین انجام گردیده است.
مواد و روش کار: پژوهش حاضر یک کارآزمایی بالینی تصادفی و دوسوکور بوده که بر روی ۶۴ بیمار با عمل جراحی سزارین انتخابی در بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج در سال ۱۳۸۱ انجام پذیرفته است. نمونه‌ها به دو گروه مورد و شاهد تقسیم شده که در گروه مورد جهت تسکین درد از تنس و در گروه شاهد از مخدر استفاده گردیده است و سپس شدت درد، تکرار حملات درد، تعداد دفعات مصرف مخدر و میزان مخدر مصرفی در ۲۴ ساعت اول پس از جراحی مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است. پس از جمع‌آوری اطلاعات، داده‌ها با نرم‌افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته‌ها: برطبق نتایج به دست آمده از این پژوهش، میانگین شدت درد در دو گروه مورد بررسی براساس مقیاس مقایسه‌ای بصری در گروه مورد ۰.۸± ۵.۹ و در گروه شاهد ۰.۵±۷.۹، میانگین تکرار حملات درد در گروه مورد ۱.۳±۱.۷۸ بار و در گروه شاهد ۱.۱۵±۶.۰۳ بار، میانگین تعداد دفعات مصرف مخدر در گروه مورد ۰.۹۳±۰.۹۴ دفعه و در گروه شاهد ۱.۰۳± ۴.۰۹ دفعه و میانگین مقدار مخدر مصرفی در گروه مورد ۴۶.۹ ± ۴۷.۴ میلی‌گرم و در گروه شاهد ۵۱.۴±۲۰۴.۷ میلی‌گرم بوده است. نتایج فوق همگی از نظر آماری معنی‌دار بوده‌اند (P<0.05).
نتیجه‌گیری: یافته‌های پژوهش حاکی از این است که گروه مورد در مقایسه با گروه شاهد با استفاده از تنس، شدت درد کمتر و تکرار حملات درد کمتری داشته‌اند، همچنین دفعات مصرف مخدر کمتر بوده و میزان مخدر کمتری را دریافت کرده‌اند. بنابراین پیشنهاد می‌گردد تنس به عنوان یک وسیله کمکی غیرتهاجمی و غیردارویی مؤثر جهت کاهش درد پس از عمل جراحی سزارین مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: درد پس از عمل، سزارین، تنس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.