بررسی اثرات افزودن دیر هنگام آنزیم فیتاز به جیره جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات افزودن دیر هنگام آنزیم فیتاز به جیره جوجه های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات افزودن دیر هنگام آنزیم فیتاز به جیره جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات افزودن دیر هنگام آنزیم فیتاز به جیره جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات افزودن دیر هنگام آنزیم فیتاز به جیره جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۶

هدف: تعیین اثرات افزودن آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی.طرح: بلوکهای کاملا تصادفی.حیوانات: دویست وهشتاد قطعه جوجه گوشتی.روش: افزودن سطوح مختلف آنزیم فیتاز و دی کلسیم فسفات به جیره شاهد.جیره های آزمایشی به شرح زیر از سن ۲۱ الی ۴۹ روزگی تغذیه شدند. جیره شاهد، دارای ۰.۲ درصد فسفر غیرفیتات و فاقد آنزیم فیتاز یا دی کلسیم فسفات بود. سه جیره حاوی آنزیم فیتاز به ترتیب از افزودن ۶۰۰، ۳۰۰ و ۹۰۰ واحد آنزیم فیتاز به هر کیلوگرم جیره شاهد تهیه شدند و سه جیره دارای دی کلسیم فسفات از افزودن ۰.۵۳، ۱.۰۷ و ۱.۶ درصد دی کلسیم فسفات به جیره شاهد تهیه گردید تا به ترتیب ۰.۱، ۰.۲ و ۰.۳ درصد فسفر از منشا دی کلسیم فسفات را تامین نماید.در طول آزمایش صفات مربوط به عملکرد و عوامل مرتبط با تغذیه فسفر، نظیر طول استخوان درشت نی، درصد خاکستر و فسفر استخوان درشت نی ودرصد فسفر در فضولات تعیین شد.تجریه و تحلیل آماری: تجزیه واریانس، آزمون مقایسه میانگینها به روش چند دامنه ای دانکن و تعیین معادلات رگرسیون خطی.نتایج: افزودن آنزیم فیتاز به طور معنی داری موجب افزایش میانگین مصرف خوراک، اضافه وزن، طول استخوان درشت نی، درصد خاکستر استخوان درشت نی و درصد فسفر استخوان درشت نی در طول آزمایش گردید (P<0.05) افزودن آنزیم فیتاز بر متوسط ضریب تبدیل غذایی، درصد تلفات و هزینه خوراک برای تولید یک کیلوگرم وزن زنده اثر معنی داری نداشت و در اثر استفاده از آنزیم فیتاز دفع فسفر از طریق کود به طور معنی داری کاهش یافت(P<0.05) . در این تحقیق به ترتیب ۴۰۰ و ۷۰۰ واحد فعالیت آنزیم فیتاز در کیلوگرم جیره برای معیارهای درصد خاکستر استخوان درشت نی و اضافه وزن بدن معادل با یک گرم فسفر از منشا دی کلسیم فسفات تعیین شد.نتیجه گیری: بر اساس یافته های این آزمایش مشخص شد که استفاده از آنزیم فیتاز در جیره جوجه های گوشتی می تواند عملی و ثمربخش باشد وضمن عدم نیاز به افزودن منابع فسفر معدنی نظیر دی و منوکلسیم فسفات به جیره جوجه های گوشتی، هزینه اضافی تحمیل نشده و موجب کاهش دفع فسفر از طریق کود نیز می گردد. سطح مطلوب به کارگیری آنزیم فیتاز ۶۰۰ واحد فعالیت آنزیم فیتاز در هر کیلوگرم جیره توصیه می شود.

کلید واژه: آنزیم فیتاز، فسفر، فیتات، جوجه های گوشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.