دریافت مواد مغذی در بزرگسالان شهر اصفهان با استفاده از نرم افزار بررسی مصرف مواد غذایی ایرانی: سال ۱۳۷۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دریافت مواد مغذی در بزرگسالان شهر اصفهان با استفاده از نرم افزار بررسی مصرف مواد غذایی ایرانی: سال ۱۳۷۷ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دریافت مواد مغذی در بزرگسالان شهر اصفهان با استفاده از نرم افزار بررسی مصرف مواد غذایی ایرانی: سال ۱۳۷۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دریافت مواد مغذی در بزرگسالان شهر اصفهان با استفاده از نرم افزار بررسی مصرف مواد غذایی ایرانی: سال ۱۳۷۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دریافت مواد مغذی در بزرگسالان شهر اصفهان با استفاده از نرم افزار بررسی مصرف مواد غذایی ایرانی: سال ۱۳۷۷ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۹

مقدمه. بررسی الگوی مصرف مواد غذایی ملاکی کمی و کیفی برای وضعیت تغذیه در سطح جامعه فراهم می آورد. یکی از دقیق ترین روشها برای اینکار روش یادآور ۲۴ ساعته می باشد که اساسا به کمک پرسشنامه تصویری انجام می شود. هدف این مطالعه، بررسی الگوی مصرف مواد غذایی مردم شهر اصفهان می باشد.روش ها . تعداد ۱۱۹۳ نفر از افراد ۷۰-۲۰ سال شهر اصفهان با روش نمونه گیری خوشه ای و بطور سیستماتیک از ۴۰ خوشه و طی چهار فصل سال انتخاب شدند. برای هر فرد یک پرسشنامه مشخصات فردی و نیز پرسشنامه غذایی کامپیوتری توسط یک داده آماری تعلیم دیده تکمیل شد. مصاحبه غذایی ۲۴ ساعته طی سه روز برای فرد برنامه ریزی می شد که یک روز آن مربوط به غذای روز تعطیل (معمولا جمعه) بود و دو روز دیگر به صورت تصادفی در طول هفته تعیین می شد تا حداکثر پراکندگی و یکنواختی برای اطلاعات غذایی هر فرد رعایت شود. اطلاعات کامپیوتری به دست آمده پس از یکسال بررسی رایانه ای مصرف مواد غذایی در نرم افزار مربوط مورد تحلیل آماری قرار گرفت و میزان انرژی، کربوهیدرات، پروتئین، چربی کل، کلسترول و انواع اسیدهای چرب دریافتی از غذای روزانه به صورت میانگین و انحراف معیار در گروههای جنسی، سنی و کل جامعه مورد مطالعه بدست آمد. مقایسه در سطح گروههای جنسی و سنی بین میانگین دریافت نوترینت ها و انرژی با آزمون t-test انجام گرفت. نتایج. میانگین انرژی دریافتی روزانه برای کل جامعه ۱۰۸۲.۲ +- ۲۳۸۰.۹ کیلوکالری بود. این شاخص که مردان و زنان و در کلیه گروه های سنی تفاوت داشت معنی داری (p<0.0001) درصد انرژی به دست آمده از چربی در افراد ۷۰-۲۰ سال شهر اصفهان ۲۹.۲۸ درصد محاسبه شد. سرانه دریافت کلسترول ۱۷۹ ± ۲۵۳.۵ (mg/day) بود. سهم هر یک از گروههای اسید چرب ، اسید چرب اشباع(SFA) ، اسید چرب یا یک پیوند غیر اشباع (MUFA) و اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع (PUFAu) از کل انرژی به ترتیب عبارت بود از ۱۳.۱۱،۹.۴۰،۵.۲۲ درصد. همچنین میزان دریافت سرانه کربوهیدرات برای مردم شهر اصفهان ۱۷۹.۴ ± ۳۴۴.۲ gr/day محاسبه شد. و میزان انرژی بدست آمده از آن نیز ۵۷.۸ درصد کل انرژی بود. سرانه دریافت پروتئین ۳۰.۵ ±۷۹.۳ گرم در روز بود. بحث. بنظر می رسد اصلاح کلی در وضعیت تغذیه افراد بخصوص گروه سنی ۲۹-۲۰ سال و ۵۹-۵۰ سال از نظر دریافت کالری، انواع چربی و فیبر غذایی لازم است.

کلید واژه: تغذیه، مواد مغذی، رژیم غذایی، چربی، پروتئین، انرژی، کربوهیدرات، اصفهان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.