مقاله اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر بتائین بر تولید ویتامین B12 توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی :
مقاله اثر بتائین بر تولید ویتامین B۱۲ توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۲۳ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: اثر بتائین بر تولید ویتامین B۱۲ توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بتائین
مقاله پروپیونی باکتریوم فرودنریچی
مقاله تخمیر
مقاله ویتامین B۱۲
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: تولید این ویتامین با استفاده از روش های شیمیایی، به دلیل پیچیدگی فرایند بسیار مشکل است. هدف از انجام این پژوهش، که برای اولین بار در ایران انجام شده تولید ویتامین B۱۲ توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرود نریچی و بررسی اثر بتائین بر میزان این تولید بوده است.
مواد و روش ها: باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی به محیط تخمیر حاوی ذرت خیسانده شده و فیلتر شده تلقیح شد. پس از گرمخانه گذاری ارلن های حاوی محیط تخمیر در دمای ۳۰oC، ترکیب بتائین در غلظت های ۰، ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۳۰ گرم در لیتر، به محیط کشت تخمیر اضافه شد. پس از انجام مراحل جداسازی و خالص سازی، برای شناسایی ترکیب ویتامین B۱۲ و تعیین میزان تولید آن در محیط تخمیر ذکر شده از دستگاه HPLC استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد که بیشترین مقدار تولید ویتامین B۱۲ در غلظت ۱۰ گرم در لیتر بتائین به دست آمد (۳۱۸۳۳ پیکوگرم در میلی لیتر)، در حالی که این غلظت بتائین، اثر منفی بر وزن خشک سلولی داشت (۲۲۳۷ گرم بر لیتر). این نتایج تاثیر منفی بتائین را بر رشد سلول ها و تاثیر مثبت آن را بر میزان تولید ویتامین B۱۲ توسط باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی نشان داد.
نتیجه گیری: با اضافه کردن بتائین در غلظت مناسب به محیط کشت باکتری پروپیونی باکتریوم فرودنریچی می توان میزان تولید ویتامین B۱۲ را افزایش داد و به راهی جهت تولید اقتصادی و تجاری ویتامین B۱۲ دست یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.