بررسی ارتباط پلان مندیبول با تحتانی ‌ترین نقطه Posterior Cranial Fossa در افراد دارای صورت با ارتفاع طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط پلان مندیبول با تحتانی ‌ترین نقطه Posterior Cranial Fossa در افراد دارای صورت با ارتفاع طبیعی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط پلان مندیبول با تحتانی ‌ترین نقطه Posterior Cranial Fossa در افراد دارای صورت با ارتفاع طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط پلان مندیبول با تحتانی ‌ترین نقطه Posterior Cranial Fossa در افراد دارای صورت با ارتفاع طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط پلان مندیبول با تحتانی ‌ترین نقطه Posterior Cranial Fossa در افراد دارای صورت با ارتفاع طبیعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: در ارتدنسی آنالیزهای سفالومتری متعددی مورد استفاده قرار می گیرد که هیچکدام به تنهایی پاسخگوی همه خواسته های تشخیصی و تفسیری نمی باشد. لذا ارائه روشی که در عین سادگی و راحتی در بکارگیری، اطلاعات بیشتری در اختیار ارتودنتیست قرار دهد حائز اهمیت فراوان است. مطالعه حاضر جهت ارائه چنین هدفی انجام گردید. مواد و روش ها: این مطالعه بر روی سفالوگرام جانبی ۵۸ بیمار بالغ (۴۰ نفر مؤنث و ۱۸ نفر مذکر) با میانگین سنی ۱۵ سال و ۴ ماه انجام شد. بعد از تریسینگ سفالوگرامها ارتباط بین پلان مندیبل با تحتانی ترین نقطه در قاعده خلفی جمجمه سنجیده شد. یافته ها: در مطالعه حاضر مشخص گردید که:- زوایای SNA و SNB در افراد مورد مطالعه نسبت به استاندارد جهانی کمتر است که البته این اختلاف معنی دار بود. – در افراد با ارتفاع طبیعی صورت امتداد پلان مندیبل نسبت به قاعده خلفی جمجمه پائین تر قرار می گیرد و میانگین این فاصله ۶.۸۴ میلیمتر بود. – زاویه Mp-Ar-N در افراد با ارتفاع طبیعی صورت بین ۴۲ تا ۵۵ درجه بدست آمد (میانگین ۶ ± ۴۹) که ۲ درجه نسبت به استاندارد جهانی کمتر بود. نتیجه گیری: وقتی که امتداد پلان مندیبل وارد قاعده جمجمه شود یا نسبت قاعده خلفی جمجمه خیلی پایین تر قرار گیرد نشانه یک اختلال در رشد عمودی است.

کلید واژه: سفالومتری، ارتفاع تحتانی صورت، قاعده خلفی جمجمه، پلن مندیبل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.