غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در غذاهای مایع با استفاده از میدان الکتریکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در غذاهای مایع با استفاده از میدان الکتریکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در غذاهای مایع با استفاده از میدان الکتریکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در غذاهای مایع با استفاده از میدان الکتریکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها در غذاهای مایع با استفاده از میدان الکتریکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : افق دانش

تعداد صفحات :۸

مطالعه اثرات پالسهای الکتریکی با ولتاژ بالا بر غشای سلولها یکی از مباحث مهم بیوفیزیک و بیوتکنولوژی شده است . پالسهای الکتریکی با شدت میدان بالا سبب می شوند پتانسیل الکتریکی غشا که در حالت عادی ۶۰-۱۱۰ mvاست به حدود ۱V برسد و در نتیجه غشای سلول دارای منفذهای غیر قابل برگشت شود که این اساس غیرفعال سازی میکروبی در پاستوریزاسیون غیر حرارتی غذاهای مایع به وسیله میدان الکتریکی پالسی است.برای تعیین غیر فعال سازی میکروبی به وسیله میدان الکتریکی، ساکار و میسس سرویزیه با غلظت ۱۰۶×۲ در میلی لیتر وارد آب سبب گردید. شدت میدانهای ۱۳، ۲۲، ۳۵ و ۵۰Kv/cm و تعداد پالسهای ۲ تا ۱۰ با زمان ۲.۵mv اعمال شدند.نتایج نشان می دهد که با افزایش شد ت میدان الکتریکی و یاافزایش زمان پالسها، سلولهای بیشتری از بین می روند. برای یک شدت میدان و زمان پالس ثابت نیز غیر فعال سازی میکروبی با تعداد پالس به کار رفته افزایش می یابد. همچنین درصد بقای سلولها پس از اعمال پالسهای الکتریکی در میکروبهای مختلف و در محیط های غذایی مختلف یکسان نیست. دمای نهایی آب سیب در این روش ۳۰oc می باشد که خیلی کمتر از دمای پاستوریزاسیون سنتی یعنی ۸oc است.بنابراین میدان الکتریکی پالسی یک تکنولوژی با ارزش برای پاستوریزاسیون غذاهای مایع مثل آب میوه و شیر است که در آن حدود ۱۰ درصد انرژی که برای روش قدیمی پاستوریزاسیون گرمایی لازم مصرف می باشد .

کلید واژه: غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها، میدان الکتریکی پالسی، غذاهای مایع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.