مقاله بررسی و مقایسه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده (VAT) بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده (VAT) بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده (VAT) بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده (VAT) بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده (VAT) بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی :

مقاله بررسی و مقایسه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده (VAT) بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در پژوهشنامه مالیات از صفحه ۱۱۵ تا ۱۳۵ منتشر شده است.
نام: بررسی و مقایسه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده (VAT) بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مالیات
مقاله مالیات بر درآمد شرکتها
مقاله ارزش افزوده
مقاله مالیات بر ارزش افزوده
مقاله شرکتهای غیرتولیدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش، تاثیرجایگزینی مالیات بر ارزش افزوده بجای مالیات بر درآمد شرکت های غیر تولیدی استان گلستان مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرارگرفت.
ابتدا مالیات بر درآمد قطعی شرکت های نمونه شامل ۲۸۳ شرکت، از پرونده های مالیاتی آنها استخراج، سپس ارزش افزوده هر شرکت با استفاده از روش تجمعی با نرخهای سناریوهای چهارگانه ۱۵، ۳، ۷ و ۱۰ درصد برآورد گردید.
با توجه به نرمال نبودن داده های پژوهش، از آزمونهای ناپارامتری ویلکاکسون و آزمون کمکی فریدمن استفاده شده است. نتایج تحقیق بیانگر آنست که جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده با نرخهای پایین ۱.۵ و ۳ درصد بجای مالیات بر درآمد شرکتهای غیر تولیدی، باعث کاهش درآمدهای مالیاتی استان خواهد شد. ضمن اینکه جایگزینی مالیات بر ارزش افزوده با نرخهای ۷ و ۱۰ درصد، بجای مالیات بر درآمد شرکت ها، موجب می شود تا درآمدهای مالیاتی استان، افزایش یابد.
در صورتی که دولت بخواهد مالیات بر ارزش افزوده را که مالیاتی نوین، درآمدزا، و شفاف و انعطاف پذیر است، جایگزین مالیات بر درآمد فعلی شرکت ها نماید باید حداقل از نرخهای ۷ و ۱۰ درصدی استفاده نماید. البته در این بین استفاده از نرخ مطلوب و استاندارد ۱۰ درصد که مورد تایید و تاکید اکثر کشورهای جهان و سازمانهای بین المللی می باشد قطعا نتایج مطلوب و موثری را در پی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.