مقایسه مقدار دبری خارج شده از اپیکال فورامن در حین آماده سازی کانال با روش Step Back و دستگاه اندوسونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه مقدار دبری خارج شده از اپیکال فورامن در حین آماده سازی کانال با روش Step Back و دستگاه اندوسونیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه مقدار دبری خارج شده از اپیکال فورامن در حین آماده سازی کانال با روش Step Back و دستگاه اندوسونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه مقدار دبری خارج شده از اپیکال فورامن در حین آماده سازی کانال با روش Step Back و دستگاه اندوسونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه مقدار دبری خارج شده از اپیکال فورامن در حین آماده سازی کانال با روش Step Back و دستگاه اندوسونیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۶

سابقه و هدف: پاکسازی و شکل دهی کانال یکی از مراحل مهم در حین درمان ریشه می باشد. میزان دبری خارج شده از ناحیه اپیکال در حین پاکسازی و شکل دهی کانال می تواند موجب بروز درد و ناراحتی پس از درمان اندودنتیک شود. هدف از این مطالعه مقایسه میزان دبری اپیکالی در طی سه روش آماده سازی کانال می باشد.مواد و روشها: در این مطالعه تجربی به منظور بررسی و مقایسه میزان خروج دبری از اپیکال فورامن در حین آماده سازی کانال با استفاده از روش Step Back و دستگاه اندوسونیک، ۳۹ دندان سانترال بالا مورد استفاده قرار گرفتند. پس از تعیین طول کانال و فایل اندازه گیری، دندانها به سه گروه ۱۳ تایی تقسیم شدند. به نحوی که خصوصیات آنها از نظر اندازه فایل اندازه گیری و طول کانال ها مشابه باشد. سپس دندانها در گروه I با روش Step Back، در گروه II با دستگاه اندوسونیک و در گروه III با روش ترکیبی دستی- سونیک، آماده سازی گردیده و دبری خارج شده در هر گروه محاسبه گردید.یافته ها: میانگین میزان خروج دبری در گروه I،۳.۰۹± ۴.۳۳ میلی گرم، در گروه II،۱.۸۶± ۲.۷۶ میلی گرم و در گروه III، ۳.۴۱ ±۲.۸۶ میلی گرم بود. اگر چه آزمون آماری آنالیز واریانس یک طرفه Kruskal Wallis اختلاف آماری معنی داری را میان گروهها نشان نداند، اما نتایج بدست آمده نشانگر خروج کمتر دبری در گروهی بود که اندوسونیک به تنهایی مورد استفاده قرار گرفته بود.نتیجه گیری: تفاوت آماری معنی داری در خروج دبری از فورامن اپیکال میان سه روش آماده سازی کانال وجود نداشت، اما شکل اپیکال فورامن و استفاده از اندوسونیک در میزان خروج دبری موثر بود.

کلید واژه: آماده سازی کانال، اندوسونیک، خروج دبری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.