مقاله بررسی ساختار فیزیکی، شیمیایی و نوسانات مواد مغذی در مصب رودخانه چمخاله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ساختار فیزیکی، شیمیایی و نوسانات مواد مغذی در مصب رودخانه چمخاله دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار فیزیکی، شیمیایی و نوسانات مواد مغذی در مصب رودخانه چمخاله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار فیزیکی، شیمیایی و نوسانات مواد مغذی در مصب رودخانه چمخاله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار فیزیکی، شیمیایی و نوسانات مواد مغذی در مصب رودخانه چمخاله :

مقاله بررسی ساختار فیزیکی، شیمیایی و نوسانات مواد مغذی در مصب رودخانه چمخاله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در علوم زیستی از صفحه ۱ تا ۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی ساختار فیزیکی، شیمیایی و نوسانات مواد مغذی در مصب رودخانه چمخاله
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله دریای خزر
مقاله مصب چمخاله
مقاله فاکتورهای فیزیکی شیمیایی
مقاله مواد مغذی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از رودخانه های مهم حوضه جنوبی دریای خزر، رودخانه لنگرود می باشد، که با پیوستن شلمانرود به آن مصب مشترک چمخاله را تشکیل می دهند. بررسی های انجام شده در این مطالعه در محدوده مصب چمخاله و بصورت فصلی در سال ۱۳۸۲ بوده و فاکتورهای اندازه گیری شده در آن مربوط به عوامل فیزیکوشیمیایی و نوسانات مواد مغذی می باشد. نمونه برداری ها در ۵ ایستگاه از داخل آب شیرین رودخانه لنگرود (ایستگاه ۱) تا دلتای مصب (ایستگاه ۵) بصورت نمونه برداری از سطح و عمق توسط روتنرهای افقی و عمودی به میزان ۲ لیتر از هر ایستگاه انجام گرفته و دمای هوا و آب، شوری، pH و عمق شفافیت اندازه گیری شد. غلظت مواد مغذی و قلیاییت کل در آزمایشگاه توسط روشهای استاندارد با استفاده از اسپکتروفوتومتر مورد سنجش قرار گرفتند. مهمترین عامل تعیین کننده نوع مصب تغییرات شوری بوده و نتایج نشان می دهد که نوع مصب زبانه آب شور (Salt Wedge) بوده که محدوده این زبانه در فصول مختلف با توجه به دبی رودخانه و تلاطم و مواج بودن دریا متغیر است. نتایج حاصل از آنالیز مواد مغذی در محدوده مصب نشان می دهد که میانگین سالیانه سیلیکات (۲۶۴۸±۰۷۶mg/1)، نیترات (۰۴۳۴±۰۱۱mg/1)، نیتریت (۰۰۳۶±۰۰۲۵mg/1)، آمونیوم (۰۲۴±۰۱۹mg/1)، نیتروژن معدنی محلول (۰۷۴±۰۲۳mg/1)، ارتوفسفات (۰۰۶۷±۰۰۳۴mg/1)، فسفات کل (۰۱۱۴±۰۰۵mg/1) و قلیاییت (۳۷۴±۵۱mg/1) می باشد. در تمام موارد به غیر از قلیاییت، حداکثر مقادیر در ایستگاه ۱ و حداقل آن در ایستگاه ۵ مشاهده می گردد که نشان دهنده روند کاهش غلظت مواد مغذی از داخل آب شیرین رودخانه به آب دریا می باشد. تغییرات فصلی نیز نشان می دهد که تمام مواد مغذی بغیر از آمونیوم حداکثر مقادیر خود را در فصل بهار دارا هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.