مقایسه میانگین ریزنشت اپیکالی دو نوع گوتاپر کای آریادنت و دیادنت در درمان ریشه به روش تراکم جانبی در محیط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میانگین ریزنشت اپیکالی دو نوع گوتاپر کای آریادنت و دیادنت در درمان ریشه به روش تراکم جانبی در محیط آزمایشگاهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میانگین ریزنشت اپیکالی دو نوع گوتاپر کای آریادنت و دیادنت در درمان ریشه به روش تراکم جانبی در محیط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میانگین ریزنشت اپیکالی دو نوع گوتاپر کای آریادنت و دیادنت در درمان ریشه به روش تراکم جانبی در محیط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میانگین ریزنشت اپیکالی دو نوع گوتاپر کای آریادنت و دیادنت در درمان ریشه به روش تراکم جانبی در محیط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: با توجه به ساخت انواع کن های گوتاپرکا و اهمیت سیل اپیکال در موفقیت درمان ریشه، این تحقیق با هدف ارزیابی ریزنشت گوتاپرکای آریادنت (ساخت ایران) و دیادنت (ساخت کره) صورت قرار گرفت تا در صورت قابل قبول بودن کیفیت سیل آریادنت، بدلیل صرف اقتصادی و نیز در دسترس بودن بیشتر، بتوان از آن در پر نمودن کانال استفاده کرده، و آنرا به دندانپزشکان توصیه نمود.مواد و روشها: در این مطالعه تجربی تعداد ۸۲ دندان کشیده شده انسان (تک کاناله، ریشه های مستقیم، بدون تحلیل داخلی و کلسیفیکاسیون) انتخاب و تاج آنها از محل CEJ قطع شدند. و پاکسازی و شکل دهی کانال به روش step back انجام گرفت و نمونه ها به طور تصادفی به ۴ گروه آزمون تقسیم شدند. گروه اول: ۳۱ ریشه پر شده با گوتاپرکای آریادنت و سیلر AH 26. گروه دوم: ۳۱ ریشه پر شده با گوتاپرگای دیادنت و سیلر AH 26. گروه سوم: ۱۰ ریشه گروه کنترل منفی، گروه چهارم: ۱۰ ریشه گروه کنترل مثبت.اندازه گیری ریزنشت با روش Dye penetration and tooth sectioning انجام گرفت و میزان نفوذ خطی رنگ با استفاده از stereomicroscope با بزرگنمایی ۸X توسط سه نفر (که ۲ نفر از آنها اندودنتیست بودند) بطور جداگانه مشاهده و ثبت گردید. سپس نتایج حاصله با استفاده از آزمون آماری t-student مورد مقایسه قرار گرفت.یافته ها: بر اساس نتایج حاصل، در گروه اول (Aria Dent) میانگین ریزنشت X A=2.67mm و انحراف معیار S.D=1.472 بود. در گروه دوم (Dia Dent) میانگین ریزنشت X D=2.63mm و انحراف معیار SD=1.675 بود. در گروه کنترل مثبت نفوذ ماده رنگی در تمام طول کانال مشاهده شد. در گروه کنترل منفی، هیچ نفوذی از ماده رنگی به داخل کانال مشاهده نگردید. تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که اختلاف معنی داری بین دو گروه اول و دوم وجود نداشت.نتیجه گیری: با توجه به اختلاف ناچیز سیل اپیکال گوتاپرکای آریادنت با نوع خارجی و نیز این نکته که در این مطالعات گوتاپرکای آریادنت از لحاظ کمترین و بیشترین میزان نفوذ، مقدار کمتری را به خود اختصاص داده بود، می توان با استفاده صحیح از آن در روش تراکم جانبی، سیل اپیکال مناسبی را انتظار داشت و استفاده از آن را به دندانپزشکان توصیه نمود.

کلید واژه: ریزنشت اپیکالی، گوتاپرکا، پر نمودن کانال ریشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.