مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در مراجعین به آزمایشگاههای تشخیص طبی شهرستان رامسر در سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در مراجعین به آزمایشگاههای تشخیص طبی شهرستان رامسر در سال ۱۳۸۶ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در مراجعین به آزمایشگاههای تشخیص طبی شهرستان رامسر در سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در مراجعین به آزمایشگاههای تشخیص طبی شهرستان رامسر در سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در مراجعین به آزمایشگاههای تشخیص طبی شهرستان رامسر در سال ۱۳۸۶ :

مقاله سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در مراجعین به آزمایشگاههای تشخیص طبی شهرستان رامسر در سال ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در علوم زیستی از صفحه ۳۵ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: سرواپیدمیولوژی توکسوپلاسموزیس در مراجعین به آزمایشگاههای تشخیص طبی شهرستان رامسر در سال ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرواپیدمیولوژی
مقاله توکسوپلاسموزیس
مقاله رامسر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توکسوپلاسموزیس یکی از بیماریهای انگلی شایع در اکثر نقاط جهان از جمله ایران است. عامل آن تک یاخته ای به نام توکسوپلاسما گوندی (Toxoplasma gondii) متعلق به خانواده سارکوسیستیده (Sarcocystidae) می باشد. طی تحقیقات انجام شده در نقاط مختلف ایران، میزان شیوع این بیماری ۸/۵۱ درصد بوده است. به علت عدم وجود اطلاعات کافی در شهرستان رامسر ما شیوع این بیماری را در این شهرستان انجام دادیم. در این بررسی تعداد ۶۰۰ نمونه سرم خون به صورت تصادفی از مراجعین مراکز بهداشتی درمانی رامسر ضمن تکمیل پرسشنامه جمع آوری گردید. ابتدا نمونه ها به روش آگلوتینا سیون غربالگری شده تا موارد مثبت آنتی بادی علیه توکسوپلاسموز معلوم گردد، سپس نمونه های مثبت به روش ایمو نو فلورسانس غیر مستقیم (IFA) مورد تایید قرار گرفت در نتیجه میزان شیوع بیماری تعیین گردید. نتایج بدست آمده در این پژوهش نشان می دهد که از مجموع ۶۰۰ نمونه تحت بررسی، ۱۹۰ مورد (۶۶/۳۱ درصد) از نظر آنتی بادی علیه توکسو پلاسموز مثبت بودند که ۱۸۳ نفر (۵/۳۰ درصد) دارای تیترآنتی بادی کمتر از ۱:۴۰۰ و ۷ نفر (۱۶/۱ درصد) دارای تیتر بالای ۱:۴۰۰ داشتند. همچنین ارتباط این بیماری با پارامتر های سن، جنس، شغل، تحصیلات، محل سکونت، تماس با گربه، مصرف سبزی و سالاد تعیین گردید و در نهایت معلوم شد این بیماری با پارامتر های، تماس با گربه و شغل ارتباط معناداری داشته ولی با سایر پارامترها ارتباط معنادار نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.