مقاله تاثیر روش های کاشت جوی پشته ای و کرتی بر دو رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) در طی سه تاریخ کاشت مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روش های کاشت جوی پشته ای و کرتی بر دو رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) در طی سه تاریخ کاشت مختلف دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روش های کاشت جوی پشته ای و کرتی بر دو رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) در طی سه تاریخ کاشت مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روش های کاشت جوی پشته ای و کرتی بر دو رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) در طی سه تاریخ کاشت مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روش های کاشت جوی پشته ای و کرتی بر دو رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) در طی سه تاریخ کاشت مختلف :

مقاله تاثیر روش های کاشت جوی پشته ای و کرتی بر دو رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) در طی سه تاریخ کاشت مختلف که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در (نیمه اول) ۱۳۸۹ در پژوهش های حبوبات ایران از صفحه ۹ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر روش های کاشت جوی پشته ای و کرتی بر دو رقم لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) در طی سه تاریخ کاشت مختلف
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارقام
مقاله تاریخ کاشت
مقاله درصد پروتئین
مقاله روش کاشت
مقاله عملکرد دانه
مقاله لوبیا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثرات تاریخ کاشت و روش کاشت بر عملکرد و خصوصیات مرتبط با آن در دو رقم لوبیا، آزمایشی طی سال زراعی ۸۷-۱۳۸۶ در مزرعه تحقیقاتی کشت و صنعت دشت خرم دره (استان زنجان) انجام پذیرفت. تحقیق شامل سه تاریخ کاشت (اول خرداد، ۱۵ خرداد و ۳۰ خرداد)، دو روش کاشت شامل فارویی و کرتی برای دو رقم لوبیای قرمز ناز و چیتی تلاش بود. آزمایش به صورت طرح اسپلیت-فاکتوریل که در آن تاریخ های کاشت به عنوان کرت های اصلی و ارقام و روش کاشت به عنوان کرت های فرعی در نظر گرفته شده بودند، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار به اجرا آمد. در مرحله برداشت نهایی، ویژگی هایی مانند عملکرد کل دانه، عملکرد بیولوژیک، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، وزن ۱۰۰ دانه، درصد پروتئین، تعداد روز تا رسیدگی کامل و ارتفاع بوته مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسات میانگین نشان داد که تاریخ کاشت و روش کاشت به طور معنی داری بر عملکرد دانه و تعدادی از صفات مورد بررسی ارقام موثر بودند. تعداد غلاف در بوته، مهم ترین جزء عملکردی در این آزمایش بود به طوری که تعداد دانه در غلاف و وزن ۱۰۰ دانه در تیمارهای مختلف چندان تفاوتی نشان ندادند. نتایج همچنین نشان داد که عملکرد و اجزای عملکرد تحت تاثیر روش های مختلف کشت قرار گرفتند. کشت جوی و پشته ای (فارویی) توانست به دلیل مناسب تر بودن بستر و عدم ارتباط مستقیم آب با اندام های لوبیا، عملکرد بهتری نسبت به روش کرتی داشته باشد. تاثیر تاریخ کاشت و ارقام در سطح احتمال خطای ۵% و روش کاشت در سطح احتمال خطای ۱% بر میزان عملکرد دانه لوبیا معنی دار بود، به طوری که بالاترین میزان عملکرد به مقدار ۳۸۷۸ کیلوگرم در هکتار از تاریخ کاشت ۱۵ خرداد، و کمترین میزان عملکرد به مقدار ۳۲۴۶ کیلوگرم از تاریخ کاشت ۳۰ خرداد حاصل گردید. بیشترین تعداد غلاف در بوته در تاریخ کاشت دوم با میانگین ۴/۱۴ و روش جوی پشته ای با میانگین ۴/۱۳ و رقم قرمز ناز با میانگین ۱۶/۱۲ عدد در هر بوته دیده شد. بیشترین میزان پروتئین دانه از تاریخ کاشت سوم (۳۰ خرداد) رقم چیتی تلاش به دست آمد. روش کاشت، تاثیری بر درصد پروتئین دانه نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.