مقاله تعیین برخی از فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) در مراحل مختلف رشد گنادی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی از فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) در مراحل مختلف رشد گنادی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی از فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) در مراحل مختلف رشد گنادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی از فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) در مراحل مختلف رشد گنادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی از فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) در مراحل مختلف رشد گنادی :

مقاله تعیین برخی از فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) در مراحل مختلف رشد گنادی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در علوم زیستی از صفحه ۴۵ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: تعیین برخی از فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) در مراحل مختلف رشد گنادی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی سفید
مقاله Rutilus frissii Kutum؛ فاکتورهای خونی
مقاله مراحل رشد گنادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی تغییرات فاکتورهای خونی ماهی سفید دریای خزر در طی مراحل رشد گنادی و مهاجرت تولید مثلی از دریا به رودخانه بوده است. تعداد ۱۰۵ عدد ماهی از دریا توسط تورهای صیادی پره و تعداد ۱۱۰ عدد از رودخانه‌های شیرود و خشکرود صید و همگی پس از بیهوشی بیومتری شده و از محل ساقه‌دمی آنها خونگیری انجام گرفته است. مراحل رشد گنادی پس از کالبد شکافی و بررسی گنادها که مراحل ابتدایی رشد گنادی در ماهیان صید شده در دریا و مراحل انتهایی در ماهیان وارد شده به رودخانه تعیین شده است. نتایج نشان می‌دهد که متوسط طول کل ۴۱۷۴±۵۹۱ سانتی‌متر و وزن ۷۵۹۵۴±۶۰۸۶۲ و طول و وزن در جنس ماده همواره از نر بیشتر بوده است. متوسط تعداد گلبولهای قرمز ۱۲۳۲۵۰۰±۴۰۴۰۰ عدد در میلی متر مکعب، متوسط میزان هموگلوبین ۸۳۳±۴۸۵ گرم در دسی لیتر خون و متوسط تعداد گلبولهای سفید ۷۲۸۱±۴۶۳ عدد در میلی لیتر معکب خون بود. شمارش افتراقی آنها نشان می دهد که بیشتر مقدار فراوانی بترتیب مربوط به لمفوسیت ۶۸۱۱±۱۵۴۱ درصد، نوتروفیل ۲۱۲±۵۵۴، مونوسیت ۷۲±۱۲۳ و ائوزینوفیل ۳۴۸±۱۳ درصد بود. نوتروفیل نارس نیز در مراحل ابتدایی رشد گنادی دیده نشده ولی در زمان تخمریزی به میزان ۱ درصد مشاهده شده اند. همچنین متوسط میزان هماتوکریت ۴۱۸۶±۷۷۶ درصد محاسبه شده است که دارای روند کاهشی با افزایش مراحل رشد گنادی بوده است. نتایج اندیسهای خونی به ترتیب MVC=383.81±۹۲۸ و MCH=70.14±۳۲۱۷ و MCHC=12.41±۸۲۳ بدست آمده است. با توجه به مراحل رشد گنادی تعداد گلبولهای قرمز، میزان هموگلوبین، درصد لمفوسیت و میزان هماتوکریت با افزایش مراحل رشد گنادی کاهش یافته ولی برعکس تعداد گلبولهای سفید و نوتروفیل و ائوزینوفیل در مراحل انتهای رشد گنادی افزایش یافته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.