مقایسه قدرت باند سه نوع دندان مصنوعی ایرانی با رزین های پایه دست دندان با یک دندان مصنوعی آیووکلار (Ivoclar)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه قدرت باند سه نوع دندان مصنوعی ایرانی با رزین های پایه دست دندان با یک دندان مصنوعی آیووکلار (Ivoclar) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه قدرت باند سه نوع دندان مصنوعی ایرانی با رزین های پایه دست دندان با یک دندان مصنوعی آیووکلار (Ivoclar)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه قدرت باند سه نوع دندان مصنوعی ایرانی با رزین های پایه دست دندان با یک دندان مصنوعی آیووکلار (Ivoclar)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه قدرت باند سه نوع دندان مصنوعی ایرانی با رزین های پایه دست دندان با یک دندان مصنوعی آیووکلار (Ivoclar) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: رزین های آکریلی، موادی هستند که امروزه در دندانپزشکی در ساخت دندانهای مصنوعی و بیس های دنچر و غیره، استفاده گسترده ای دارند. قسمت عمده ای از قضاوت در مورد کیفیت دندانهای آکریلی ارزیابی خصوصیات فیزیکی- مکانیکی و شیمیایی آنها می باشد. در مطالعات حاضر قدرت چسبندگی (باندینگ) دندانهای ایده آل ماکو، آکری دنت و آکرادنت و دندان مصنوعی خارجی (Ivoclar) با بیس اکریلی شان بر اساس استاندارد بین المللی I SO 3336 مورد مقایسه قرار گرفته اند. روش بررسی: برای مقایسه گروههای مختلف بر اساس استاندارد، تعداد دندانهای مورد آزمایش شش عدد دندان قدامی فک بالا برای هر سری دست دندان می باشد. بعد از مقایسه نمونه های مورد آزمایش با استاندارد، برای مقایسه بین گروهها باید تعداد نمونه ها بیشتر باشد که تعداد نمونه ها بر اساس نتایج اولیه (شش دندان اولیه) تعیین می شود. مجموع نمونه های مورد آزمایش در کل صد و بیست عدد بود (سی دندان برای هر یک از چهار گروه از دندانهای مصنوعی). بعد از ثابت کردن نمونه ها بر روی مدل تعیین شده آزمایش کشش این نمونه ها توسط دستگاه Universal testing machine (ساخت کارخانه- Hounsfield H10 KS) انجام شد. نیرویی که باعث شکست آزمایش شده ثبت و برای تجزیه و تحلیل نتایج از آنالیز One-Way ANOVA استفاده گردید. یافته ها: بررسی میانگین نشانگر این بود که اکثر دندانها قدرت چسبندگی مناسب را با بیسشان داشته اند و نیازهای مصرف کننده را در زمان استفاده از دندانهای مصنوعی بخوبی برآورد می کنند. آنالیز آماری و آزمون ANOVA با ۰.۰۴۹=P نشان داد که بین چهار گروه از نظر میزان نیروی وارد شده تفاوت آماری معنی داری وجود داشته که این اختلاف معنی دار به علت پایین بودن نیروی وارده بر گروه آیووکلار نسبت به سه گروه دیگر است. نتیجه گیری: نیروی کششی متوسطی را که دندانهای ایرانی توانستند تحمل کنند بسیار نزدیک به هم و در یک ردیف بود و حدوداً ۳۴% بیشتر از دندانهای خارجی ایووکلار قدرت چسبندگی را از خود نشان دادند.

کلید واژه: رزین های آکریلی- رزین های گرما پخت- ایده آل ماکو، آیووکلار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.