بررسی اثرات ضد تومور و تمایزی آلکالوییدهای هارمین و هارمالین روی سلول های لوسمیک درمان شده با ATRA و G-CSF


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد تومور و تمایزی آلکالوییدهای هارمین و هارمالین روی سلول های لوسمیک درمان شده با ATRA و G-CSF دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد تومور و تمایزی آلکالوییدهای هارمین و هارمالین روی سلول های لوسمیک درمان شده با ATRA و G-CSF  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد تومور و تمایزی آلکالوییدهای هارمین و هارمالین روی سلول های لوسمیک درمان شده با ATRA و G-CSF،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد تومور و تمایزی آلکالوییدهای هارمین و هارمالین روی سلول های لوسمیک درمان شده با ATRA و G-CSF :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

در لوسمی حاد تمایز سلول های بدخیم متوقف شده و این سلولها فقط تکثیر می یابند. در سال های اخیر غیر از شیمی درمانی ترکیبی، از عوامل تمایز دهنده، سیتوکین ها و داروهای سیتوتوکسیک در درمان لوسمی حاد به خصوص لوسمی حاد پرومیلوسیتی استفاده شده است. این مطالعه جهت ارزیابی تکثیر، میزان سمیت و تمایز مشتقات آلکالوییدی گیاه اسپند یعنی هارمین و هارمالین روی سلول های لوسمیک ۶۰ HL به صورت تنها یا در ترکیب با ATRA، G-CSF انجام شد. یافته ها نشان داد که هارمین و هارمالین موجب کاهش و توقف وابسته به مقدار (دوز) و زمان رشد سلولی می شوند. کاهش در تکثیر سلول ها در مقدار مطلوب ناشی از خاصیت سیتواستاتیک دارو می باشد. غلظت مطلوب هارمین برای اثرات ضدتکثیری ۰.۴، ۰.۸ و ۱.۶ میکروگرم در میلی لیتر و برای هارمالین ۶ و ۱۰ میکروگرم در میلی لیتر بود اما در غلظت های بیش از ۶.۴ میکروگرم در میلی لیتر برای هارمین و ۱۰ میکروگرم در میلی لیتر برای هارمالین، هر دو ماده سیتوکسیک بودند. ترکیب ATRA و G-CSF با هر یک از غلظت های مطلوب این دو ماده از تکثیر کم تری نسبت به ATRA و G-CSF به صورت همراه با هم برخوردار بود. سلول ها در غلظت مطلوب درجاتی از تمایز میلوییدی را از نظر موروفولوژی و( NBT(Nitroblue tetrazolium نشان دادند. این تمایز نسبت به ATRA، G-CSF به صورت همراه با هم کم تر بود و به طور عمده در رابطه با هارمالین با غلظت ۱۰ میکروگرم در میلی لیتر مشاهده شد. آنالیز فلورسانت با به کارگیری شاخص های ۱۴CD و b 11CD افزایش آن ها را به خصوص در ۱۴CD نشان داد. ترکیب ATRA و G-CSF با هر یک از مواد ذکر شده تاثیری روی تغییرات تمایز نداشت. بر اساس نتایج به دست آمده هر یک از آلکالوییدهای گیاهی نام برده شده در مقدار مطلوب و غیرتوکسیک موجب کاهش تکثیر و به خصوص تمایز در هارمالین همراه بود. به طور کلی بررسی این مواد پنجره ای جدید را جهت درمان آنتی لوسمیک باز کرده است که نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

کلید واژه: لوسمی حاد پرومیلوسیتی، میزان سمیت، تمایز، هارمین، هارمالین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.