مقایسه سبکهای یادگیری دانشجویان با توجه به جنسیت ، مقاطع تحصیلی و رشته تحصیلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سبکهای یادگیری دانشجویان با توجه به جنسیت ، مقاطع تحصیلی و رشته تحصیلی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سبکهای یادگیری دانشجویان با توجه به جنسیت ، مقاطع تحصیلی و رشته تحصیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سبکهای یادگیری دانشجویان با توجه به جنسیت ، مقاطع تحصیلی و رشته تحصیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سبکهای یادگیری دانشجویان با توجه به جنسیت ، مقاطع تحصیلی و رشته تحصیلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و برنامه ریزی در آموزش عالی

تعداد صفحات :۲۵

پژوهش حاضر با هدف پاسخ دادن به این سوال اجرا شد که آیا بین سبکهای یادگیری دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد، زن و مرد قوی و ضعیف سه رشته علوم انسانی، پزشکی و فنی ـ مهندسی تفاوت وجود دارد یا خیر؟ در این پژوهش نمونه ای به حجم ۴۱۰ نفر انتخاب شد که از این تعداد، ۲۵۴ نفر مرد و ۱۵۶ نفر زن بودند. ابزار مورد استفاده این پژوهش «پرسشنامه سبکهای یادگیری کلب (LSI)» بوده است. برای تحلیل این پژوهش، از روشهای آماری خی دو (۲) و تحلیل واریانس یک طرفه ANOVA استفاده شد.
نتایج بدست آمده نشان دادند که:
(۱) بین سبکهای یادگیری زنان و مردان تفاوت معنی داری وجود ندارد؛ (۲) بین سبکهای یادگیری دانشجویان سه رشته مختلف، از لحاظ آماری، تفاوت معنی داری به این شرح وجود دارد که دانشجویان رشته علوم انسانی اکثرا دارای سبک یادگیری انطباق یابنده، دانشجویان علوم پزشکی عموما دارای سبک یادگیری جذب کننده و دانشجویان رشته فنی ـ مهندسی غالبا دارای سبک یادگیری واگرا هستند؛ (۳) همچنین معلوم شد که بین دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته علوم انسانی تفاوت معنی داری وجود دارد؛ به این معنی که بیشتر دانشجویان کارشناسی دارای سبک یادگیری انطباق یابنده و بیشتر دانشجویان کارشناسی ارشد دارای سبک همگرا هستند؛ (۴) نتایج آزمون آماری تفاوت معنی داری را بین سبکهای یادگیری با مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته فنی ـ مهندسی نشان نداده است؛ (۵) در زمینه سبکهای یادگیری دانشجویان قوی و ضعیف سه رشته مورد پژوهش نیز هیچ گونه تفاوت معنی داری مشاهده نگردید؛ (۶) در مورد سنین زیر ۲۵ سال و بالاتر از آن نیز تفاوت معنی داری دیده نشد.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.