مقاله بررسی شیوع اینتگرون در اشرشیا کلی و کلبسیلا در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه ادراری مقاوم به چند دارو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع اینتگرون در اشرشیا کلی و کلبسیلا در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه ادراری مقاوم به چند دارو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع اینتگرون در اشرشیا کلی و کلبسیلا در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه ادراری مقاوم به چند دارو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع اینتگرون در اشرشیا کلی و کلبسیلا در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه ادراری مقاوم به چند دارو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع اینتگرون در اشرشیا کلی و کلبسیلا در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه ادراری مقاوم به چند دارو :

مقاله بررسی شیوع اینتگرون در اشرشیا کلی و کلبسیلا در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه ادراری مقاوم به چند دارو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۶۱ تا ۶۵ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع اینتگرون در اشرشیا کلی و کلبسیلا در کودکان مبتلا به عفونت دستگاه ادراری مقاوم به چند دارو
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشرشیاکلی
مقاله کلبسیلا
مقاله حساسیت آنتی بیوتیکی
مقاله اینتگرون
مقاله عفونت دستگاه ادراری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: مقاومت نسبت به آنتی بیوتیک ها در میکروارگانیسم ها در حال گسترش است. هدف از این مطالعه، تعیین شیوع اینتگرون در E.coli و klebsiella مقاوم به چند داروی جدا شده از کودکان مبتلا به عفونت های دستگاه ادراری مراجعه کننده به بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۸ با استفاده از روش PCR-RFLP بود.
روش بررسی: تحقیق به روش توصیفی انجام گرفت. تعداد ۲۰۰ نمونه باکتری از کودکان بستری جدا گردید. حساسیـت این باکتری ها نسبت به ۱۳ آنتی بیوتیک رایج در درمان عفونت های دستگاه ادراری سنجیده شد. مقاومت چندگانه دارویی و ارتباط آن با وجود ژن اینتگرون با استفاده از PCR بررسی شد و با آزمون دقیق فیشر مورد قضاوت آماری قرار گرفت.
یافته ها: از ۲۰۰ نمونه بالینی جدا شده، ۱۷۱ نمونه مقاومت دارویی چندگانه داشتند. وجود ژن اینتگرون در ۵۲۰ درصد کل باکتری ها به دست آمد. ارتباط اینتگرون و مقاومت چندگانه دارویی با آنتی بیوتیک های جنتامایسین (P<0.002)، سفالوتین (P<0.005)، نالیدیکسیک اسید (P<0.004)، نورفلوکساسین (P<0.001) از نظر آماری معنی دار بود.
نتیجه گیری: مقاومت چندگانه دارویی با ۴ ،۵ ،۶ آنتی بیوتیک این هشدار را می دهد که باید سیاست استفاده از آنتی بیوتیک ها در درمان عفونت های حاصل از این باکتری تغییر یابد. استفاده از آنتی بیوتیک های مناسب باعث جلوگیری از انتقال ژن های مقاومت به وسیله اینتگرون ها خواهد گردید. ایمی پنم و آمیکاسین موثرترین دارو بر علیه ایزوله ها بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.